Naprawa samochodu Daewo Nubira 98 (1) Nie polecam tego zakładu,Zleciłem diagnostyke samochodu Nubira 98 16v 1.6... mateusz Polecam!!! (1) Byłem kilka razy ,zawsze wyjeżdżałem zadowolony z usługi wykonanej w... Klient Bardzo polecam (1) Bardzo polecam. Panowie byli wyjątkowo pomocni przy decyzji kupna auta.... Ania
Luzaczek - opinia (1) Byłem z Mazda 323f bj 2.0 Td z 2001r przegląd przebiegł pomyślnie. Polecam... Luzaczek Stacja Kontroli Pojazdów (1) Szybka i skuteczna diagnoza. Na miejscu można naprawić usterki. Ceny bardzo... PeterSTG Yamaha XJ (1) Super miejsce na przeglądy na ścigacze :) Polecam! Dominik Wygonili demony z mojego Volvo (1) Volvo V50 2.0D Powershift. Piękne auto, ale niestety zostało opętane przez... Dominika Kubrak Stacja Kontroli Pojazdów (1) Miła i uprzejma obsługa. Szybko ,Solidnie i Fachowo . Ezron Stacja Kontroli Pojazdów i mechanika (1) usługi wykonywane szybko, sprawnie i solidnie jurek Nie polecam (...) (1) Pracownik stacji warunkowo dopuścił auto do ruchu i dał 2 tygodniowy termin... Magda Najwyższa jakość (1) Potwierdzam każdą pozytywną opinię o tej stacji. Z takim podejściem do... Robert MB Cklase Szybka solidna naprawa - polecam (1) Wykonałem telefon do warsztatu (z polecenia) otrzymałem zaproszenie na... Robert Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej zbieżności kół w tej firmie. Na... Marek Super ale... Ogólnie pozytywnie (1) Do wymiany łożysko przód oraz klocki hamulcowe. Po wymianie łożyska świeci... Grzegorz Geometria kół- POLECAM!!! :) (1) W pełni profesjonalna usługa. Auto znakomicie ustawione. Otrzymałem wydruk i... FORcom Sp. z o.o. Tomek - opinia (2) Witam. Z przyjemnoscia wystawiam ocene 6.0! Jedyny warsztat/stacja... Tomek Badanie techniczne (1) Bardzo kompetentnie i sprawnie dwóch Panów przebadało mój samochód. Na prośbę... wojtek Zadowolony (1) Korzystam z usluch skp dzienisz od 8 lat, pierw na pogorzu gornym, teraz na... Maciey Dobry warsztat i miła obsługa (1) Dobra a nawet b. dobra obsługa. Usługa wykonana również b. dobrze. Jednakże... Jang GORĄCO POLECAM (1) Byłem w serwisie pierwszy raz. Wrażenia pozytywne. Usterka została... Jakub