Sprawna wymiana opon (1) Obecnie tłok w serwisach wymiany opon, mój "stały" serwis oblężony więc... marcin Perfekcyje podejście do Pracy (1) Przyjechałem octavią na wyważanie kół, zawsze musiałem mówić w serwisach co... Artur Badanie techniczne (1) Rewelacja! Auto obserwujesz z biura, pełna kultura, zero stresu! Polecam... Grzegorz
Zawsze wracam tam gdzie najlepiej (1) Profesjonalna obsługa. Super mili panowie, kompetentni. Na pewno przyjadę... srebrny Yaris Super stacja!!!! (1) Niesamowite. Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą obsługą. Polecam wszystkim... Mała Justyna Diagnostyka pojazdów (2) Jestem mile zaskoczony z profesjonalnej i rzetelnej obsługi diagnostów na... SYLWESTER Łukasz - opinia (2) Absolutnie nie polecam. Moje auto nie przeszło przeglądu ze względu na... Łukasz Zdecydowanie najlepsza stacja na jakiej bywam (1) Dwa lata z rzędu robię tutaj badania okresowe auta i jestem zadowolony.... Piotr Henry - opinia (1) Miałem okazję skorzystać z usługi autodoktor. Fachowe podejście do tematu.... Henry Toyota Avensis (1) Byłem u nich z niesprawnym układem hamulcowym. Samochód trzymali 3 tygodnie w... Łukasz Nie potrafią ustawić zbieżności. (1) Pojechałem na ustawienie zbieżności, i geometrii opon, ustawili tylne... nie zadowolony Do tej stacji na pewno wrócę. (1) Jak dobrze ,że jest ta stacja, bo gdyby nie ona , to przy kontroli policyjnej... akrim Wysoka ocena (1) Profesionalne podejście do klienta, doradztwo, usuneli mi usterki z którymi... Jarek Jest ok (1) Wymiana wahacza w Hondzie Accord. Czasowo, bez zarzutu - termin z dnia na... Paweł Przegląd techniczny oraz sprawdzenie auta przed zakupem (1) Bardzo wykwalifikowani fachowcy. Samochód sprawdzony rzetelnie i uczciwie.... Agnieszka Pozytywnie (1) Świetna stacja:) Dziękuje za pomoc i pyszną kawę! Magda Zal.pl (1) W tym serwisie nie potrafią nawet odkręcić śrubki i wymyślają problemy a... john Okresowa kontrola stanu technicznego/klimatyzacja (1) Polecam gorąco. Fachowa obsługa. Pan rzetelnie doradza. Ozonowanie... Marcin Najlepszy z najlepszych (1) Dzisiaj postanowiłem zrobić roczny przegląd samochodu z LPG, a obsługiwał... Slavko Polecam- jestem jak najbardziej na tak!!! (1) Przede wszystkim fachowe i rzetelne podejście do klienta, co w dzisiejszych... Michał