Serdecznie polecam! :) (1) Mieszkam w Gdańsku Osowa i znajomi powiedzieli, iż przy ulicy Nowy Świat 22 b... Beata polecam w 100% (1) Szanowni przyszli KLIENCI!!!Polecam w 100% Zgadzam się z pozostałymi... izabelag Badanie Techniczne (1) Obsługa super- szybko i sprawnie bez kolejki do badania technicznego na... Grzegorz
Perfekt :) (1) Szukałem warsztatu blisko domu, pomyślałem że spróbuję u nich, wpadłem na... karol Pełny profesjonalizm (1) Nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić pozostałe opinie - jest super,... K stacja kontroli pojazdów (2) Szybko, solidnie, konkretnie. Bez naciągania i owijania w bawełnę. Bardzo... Szady szczerze polecam (1) Bardzo kulturalnie. Kawa, gazetka. "Zapraszamy, niech Pan sobie tu w ciepłym... KSi Totalna masakra (2) Pojechałem na stację przed zakupem auta, diagnosta większość czasu rozmawiał... niezadowolony Polecam (1) Bardzo miła obsługa sprawnie i profesjonalnie, polecam. kamil Za każdym razem super (1) Czytałem poprzednie opinie i z tego co widzę to zależy na kogo się trafi. Ja... Misio Polecam wszystkim (1) Szczegółowo wykonane badanie techniczne oraz przekazanie rzetelnych... Natalia Polecam (1) Polecam kierującym Sławomir Bylem dwa razy i jeszcze wrócę (1) Pierwszy raz bylem przy sprzedaży, znalem stan samochodu wiec wiedziałem że... qwertypol Bardzo miło i przyjemnie. (1) Stacja godna polecenia wszystkim mieszkańcom Gdyni i nie tylko. Piękna... Nikodem xyz - opinia (1) bardzo db obsługa. Polecam!!! xyz POLECAM (1) Nigdy nie lubiłam jeździć na przeglądy. Już na samą myśl, że będę musiała... Dziu polecam (1) Polecam te firme,profesjonalna obsluga mila atmosfera.Panowie znający się na... Maja Profesjonalna obsługa (1) Sprawdzałem auto na tej stacji przed kupnem. Dzięki temu uniknąłem wpakowania... Matysek kazik - opinia (1) Przegląd został wykonany szybko w sposób profesjonalny, bardzo miła obsługa,... kazik profesjonalnie i szybko (1) profesjonalnie i szybko krzysiek