POLECAM! (1) Byłem na przeglądzie w zeszłym tygodniu. Szybko i fachowo sprawdzili mi... rolkarol szadar - opinia (1) Bardzo miła obsługa, sprawnie, fachowo i niedrogo. Polecam! szadar Przegląd roczny samochodu (1) Byłem na przeglądzie rejestracyjnym, super wyposażenie, miła obsługa. Podczas... Michał
Polecam! (1) Bardzo dobra i szybka obsługa, jakoś tak samo! Nie musiałem czekać długo a... Arkadiusz Wysokie ceny za usługi, jak w ASO (1) Bylem wymieniać klocki (tył), mechanik przy okazji wyczyscił mi jeden zacisk.... Kamil Goraco polecam!! (1) Goraco polecam te stacje!. obsluga mila i fachowa. cala wizyta na przegladzie... Mario Serdecznie polecam! :) (1) Mieszkam w Gdańsku Osowa i znajomi powiedzieli, iż przy ulicy Nowy Świat 22 b... Beata polecam w 100% (1) Szanowni przyszli KLIENCI!!!Polecam w 100% Zgadzam się z pozostałymi... izabelag Badanie Techniczne (1) Obsługa super- szybko i sprawnie bez kolejki do badania technicznego na... Grzegorz Perfekt :) (1) Szukałem warsztatu blisko domu, pomyślałem że spróbuję u nich, wpadłem na... karol Pełny profesjonalizm (1) Nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić pozostałe opinie - jest super,... K stacja kontroli pojazdów (2) Szybko, solidnie, konkretnie. Bez naciągania i owijania w bawełnę. Bardzo... Szady szczerze polecam (1) Bardzo kulturalnie. Kawa, gazetka. "Zapraszamy, niech Pan sobie tu w ciepłym... KSi Totalna masakra (2) Pojechałem na stację przed zakupem auta, diagnosta większość czasu rozmawiał... niezadowolony Polecam (1) Bardzo miła obsługa sprawnie i profesjonalnie, polecam. kamil Za każdym razem super (1) Czytałem poprzednie opinie i z tego co widzę to zależy na kogo się trafi. Ja... Misio Polecam wszystkim (1) Szczegółowo wykonane badanie techniczne oraz przekazanie rzetelnych... Natalia Polecam (1) Polecam kierującym Sławomir Bylem dwa razy i jeszcze wrócę (1) Pierwszy raz bylem przy sprzedaży, znalem stan samochodu wiec wiedziałem że... qwertypol Bardzo miło i przyjemnie. (1) Stacja godna polecenia wszystkim mieszkańcom Gdyni i nie tylko. Piękna... Nikodem