Naciągacze i chamska kasjerka (2) Usluge wyceniono dzien wczesniej na duzo mniejsza kwote. Przy odbiorze... Zawiedziony Naciągacze (2) Żałuję, że wcześniej nie zajrzałem na forum. Ja też czuję się oszukany. W... Bartosz Tragedia (3) Nie polecam. Szukaja tylko frajerow do naciagania. Na badaniu technicznym... Santa82
Solidnie i Miło (2) Serwisuję tam swoje auto od kilku lat i jestem zadowolony tanio miło i... m Proszę uważać!Radzę omijać (2) Diagnosta w ewidentny sposób doszukiwał się usterki- stwierdził brak tylnych... Jakub Super Stacja!!! (1) Fachowo,konkretnie i niedrogo. Super sprzęt mają.Polecam. Tomasz Super Stacja!!!! (1) Fachowo,konkretnie i niedrogo.Polecam. Tomasz Polecam,zajezdzajcie !!!!! (1) Jaka mila obsluga na tej stacji, jakby nie ten kraj, wszyscy usmiechnieci i... Gosia Dawajcie na tą stację !!! (1) Zaufajcie im, wspaniala, kompleksowa i profesjonalna obsluga !!!! daje im... Anka STACJA WARTA POLECENIA (1) GORĄCO POLECAM TĘ STACJĘ , Z UWAGI NA NISKIE CENY!!!!!!!, MIŁĄ I RZETELNĄ I... KAMIL ANITA (1) SZYBKA I PROFESJONALNA OBSŁUGA, PRZYSTĘPNA CENA. GORĄCO POLECAM... ANITA Polecam !!! (1) Bardzo fajna stacja :) Krzysztof Super stacja! (1) Polecam! Zbyszek Fachowo (1) Warsztat solidny , mechanicy kumaci , obsługa ok , ceny mogą być. Jowisz Bardzo miła stacja!!!!!! (1) Polecam wszystkim tę stację. Bardzo mili i sympatyczni diagności. Obsługa na... Pirat Bardzo fajna stacja kontroli pojazdów!!!!!!! (1) Jak na przegląd - to najlepiej na Barniewicką. Kolega polecił mi tę stację.... Sławek Super stacja!!!!!! (1) Rzeczywiście bardzo mila atmosfera i obsluga na tej stacji. Można się... Krzysztof Super STACJA (1) Bardzo fajna obsługa, super mili pracownicy, pomogą, doradzą w kwestii... Krzysztof Warsztat godny polecenia (1) Warsztat godny polecenia. Wiele zalet, mniej wad. Obsluga mila, ceny przystepne. Michał Polecam (1) polecam ta stacje wszystko ok mila i profesjonalna obsługa Lucyna