Jarek - opinia (1) Byłem dzisiaj na tej stacji diagnostycznej na przeglądzie rejestracyjnym.... Jarek Bardzo pozytywne wrażenia (1) Bardzo dobra organizacja, ludzie bardzo w porządku i profesjonalna obsługa.... Robert Polecam (1) Bardzo sympatyczna i szybka obsługa. Jestem mega zadowolona i polecam gorąco... Edyta :)
Ja osobiście jestem zadowolony (1) pewnie dlatego, że w moim aucie nie było żadnych usterek ale dziwią mnie... Michał polecam stacje SKP (1) Obsługa expresowa i profesjonalna, polecam wszystkim samochodziarzom.... Mania Rzetelni fachowcy (1) To była moja pierwsza wizyta na tej stacji. Zdziwiłam się, że przegląd był... Beata Dorota - opinia (1) Sprawna obsługa, życzliwe podejście do klienta. Duże wrażenie robi czystość... Dorota Polecam i Dziękuję za pomoc (1) Był to mój pierwszy przegląd techniczny, Panowie są bardzo mili na stacji,... Właścicielka zielonej Żabki Polecam warsztat i stację diagnostyczna. (1) Polecam warsztat i stację diagnostyczna. Diagności są kompetentni i podchodzą... Krystyna Bardzo polecamy!! (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miła i fachowa!Diagnostyka na wysokim... basinska opinia (1) Witam wszystkich , byłem na tej stacji poraz pierwszy , same superlatywy ,... Andrzej problem z pompą w audi A6 2.5 (12) mam problem z pompą w swoim a6 proszę o podpowiedz czy warto zostawić auto... kobra Teresa - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Fachowa i szybka.Polecam. Teresa Fatalna obsługa (1) byłem tam dzisiaj pół godziny przed zamknięciem na powtórny przegląd stanu... Adam PRAWDZIWA OPINIA!!! (2) To partacz, brak gwarancji !!!Po kilku wizytach i kilku stówach z konta klima... Ireneusz Profesjonalne podejscie do sprawy ! (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym serwisie. Sympatyczna i kompetentna... carpinus stacja (1) bylam na stacji kontroli pojazdów napisze tyl takiej obslugi jeszcze... wojtek SIDI - opinia (1) WSZYSTKO OK!!! POLECAM SIDI macs - opinia (1) Skorzystałem dziś rano pomimo negatywnych opinii które wcześniej tu... macs przegląd roczny (1) polecam wszystki, profesjonalny sprzęt, miła obsługa, jest gdzie poczekać,... db