Pozytywnie (1) Świetna stacja, przegląd przeprowadzony szybko i sprawnie, obsługa kompetenta... Aga Nikomu nie polecam tej stacji diagnostycznej! (1) Przez wiele lat korzystałem w tej stacji z robienia przeglądów okresowych,... Anonymous nie polecam (1) Robiłem na tej stacji przegląd auta przed zakupem. "Fachowiec" przez 15 minut... Lukasz
Artur - opinia (1) Polecam każdemu kto ceni swój czas. Szybka i miła obsługa. Artur Nie ma lepszej stacji diagnostycznej w obrębie 10 km. (1) Miła i fachowa obsługa.Rzetelność wykonania.Doradztwo. Problemy z elektroniką... Jacek przegląd techniczny (1) Byłem tam pierwszy raz-polecił kolega z pracy.To nie jest stacja, na której... Piotr Jarek - opinia (1) Byłem dzisiaj na tej stacji diagnostycznej na przeglądzie rejestracyjnym.... Jarek Bardzo pozytywne wrażenia (1) Bardzo dobra organizacja, ludzie bardzo w porządku i profesjonalna obsługa.... Robert Polecam (1) Bardzo sympatyczna i szybka obsługa. Jestem mega zadowolona i polecam gorąco... Edyta :) Ja osobiście jestem zadowolony (1) pewnie dlatego, że w moim aucie nie było żadnych usterek ale dziwią mnie... Michał polecam stacje SKP (1) Obsługa expresowa i profesjonalna, polecam wszystkim samochodziarzom.... Mania Rzetelni fachowcy (1) To była moja pierwsza wizyta na tej stacji. Zdziwiłam się, że przegląd był... Beata Dorota - opinia (1) Sprawna obsługa, życzliwe podejście do klienta. Duże wrażenie robi czystość... Dorota Polecam i Dziękuję za pomoc (1) Był to mój pierwszy przegląd techniczny, Panowie są bardzo mili na stacji,... Właścicielka zielonej Żabki Polecam warsztat i stację diagnostyczna. (1) Polecam warsztat i stację diagnostyczna. Diagności są kompetentni i podchodzą... Krystyna Bardzo polecamy!! (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miła i fachowa!Diagnostyka na wysokim... basinska opinia (1) Witam wszystkich , byłem na tej stacji poraz pierwszy , same superlatywy ,... Andrzej problem z pompą w audi A6 2.5 (12) mam problem z pompą w swoim a6 proszę o podpowiedz czy warto zostawić auto... kobra Teresa - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Fachowa i szybka.Polecam. Teresa Fatalna obsługa (1) byłem tam dzisiaj pół godziny przed zamknięciem na powtórny przegląd stanu... Adam