Moje auto nie przeszło przeladu.Straciłem 100zł. (2) Przyjechałem nissanem MICRA.97rok 1000cm3 wspomaganie, klimatyzacja... Krzysztof naciągacze i oszusci (1) problem polegał na wyświetlaniu błędu code i niemocą uruchomienia silnika w... piciu Badanie samochodu przed ewentualnym zakupem (2) Mechanicy sprawdzali mi samochód przez dobra godzinę, pomimo faktu ze bylem... Piotr
Zdecydowanie polecam! (4) Obsługa bardzo sympatyczna, fachowcy, przegląd przebiegł bardzo szybko i... Joanna profesjonalna obsługa (1) Polecam ten serwis, oprócz standardowego badania dostałem kilka cennych uwag... Rafał CZEPIAJA SIĘ PRZEWODÓW HAMULCOWUCH KOROZJA (2) ale są ok . jojo warto (1) Warto ich polecic katarzyna Obsługa godna polecenia (1) Obsługa godna polecenia Bartosz Obsługa na 5+ (1) Obsługa na 5+ Barbara Szybkie załatwienie części (1) Szybkie załatwienie części w przystępnych cenach z miła profesjonalną obsługą. Krzysiek Miła i fachowa obsługa (1) Diagnostyka b. trafna szybka naprawa i fachowe doradztwo na 5. Krzysiek Moj Merolek (1) Do tej firmy skierowano mnie, o dziwo, az z Warszawy. Umowilem sie na 8.00.... pawel .... (2) bardzo nie mila obsluga Pan byl grubianski, brak fachowosci, mruczal cos pod... Mario Warto skorzystać (1) Skorzystałem z usługi warsztatu i jestem bardzo zadowolony. Następnym razem... Tomsa POLECAM !!!! (1) Bardzo gorąco polecam usługę w tym zakładzie. Bardzo dobra, fachowa obsługa,... Właściciel Audi A3 ... (2) Mechanik powiedział że wymienił mi koło pasowe oraz napinacz i pasek -... zuzik Paweł - opinia (2) Stacja ładna, zadbana, widać, że konkretnie wyposażona, gorzej niestety o... Paweł Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa w bardzo przystępnej cenie. Klimatyzacja działa... darek-gdynia Super! (1) Bardzo miła obsługa... cena za usługę bardzo przystępna. Fachowość bez... Stefan POLECAM -MATII. (1) Bardzo ładny, nowoczesny i solidny warsztat. Dobra i miła obsługa oraz... matii