Słabo (1) Skp ok diagnosta robi swoje trochę powolnie Mata polecam (1) Czysto, miło, panowie sami zajęli się samochodem. ela Polecam (1) Miła fachowa obsługa,przegląd zrobiony rzetelnie,gratis przydatny upominek do... Wojtek-Toyota Starlet
seicento (1) Witam. Jestem zmuszony wystawić negatywną opinię. Obsługa nie miła, nie... radziej Diagnostyka (1) Polecam bardzo serdecznie. Szybko i sprawnie. Ludzkie podejscie, fachowa... Łukasz Polecam!!!! (1) Szybko, solidnie i fachowo. Jestem zadowolona i napewno jeszcze nie raz... agusia Niestety nie polecam (1) Niestety ale muszę wystawić negatywną ocenę. Pojechałem zrobić dwie rzeczy:... Paweł Rewelacyjny Serwis (1) Pelen profesjonalizm i dokladnośc w wykonaniu naprawy powypadkowej poza tym... Roman NIGDY WIĘCEJ (3) Jakiś czas temu zostawiłem u nich samochód w dieslu do naprawy - miał... Anonim Polecam ;) (1) Wspaniale miejsce! Sympatyczni, kulturalni panowie. Miejsce "przyjazne... NN REWELACJA!!! REWELACJA!!! REWELACJA!!! (1) Wzór!!! Tak to się robi, a dodatkowo tak się zyskuje stałych klientów!!!... TomekVW_Jetta NiE DALI RADY!!! (2) Usługa była droga!!! w warsztacie za obwodnicą zdiagnozowali usterke skrzyni... Mark Nie polecam (2) Warsztat super, ale jak przyjechałem na diagnozę rozlozyli ręce. Mówiłem co... Marcin Nie polecam! (1) Samochód został przyjęty z informacją, że zdiagnozują problem i zadzwonią... Karolina Badanie techniczne (2) Badanie techniczne przeprowadzone sprawnie i szczegółowo. Diagnosta podbił mi... MIROSŁAW dobry nie do końca (3) ładnie urządzony ,nowoczesny serwis ,dużo pieniędzy włożono w wyposażenie i... petko NIGDY WIĘCEJ (1) Zostawiłem u nich samochód w dieslu do naprawy, miał problemy z odpalaniem.... mężczyzna 30-40l Po raz kolejny- polecam (1) Po roku kolejna wizyta w serwisie- kontrola wszystkich hamulców po górach... Ka Wir Nigdy więcej... (2) Po pierwsze, czas oczekiwania: Pierwszy tydzień czekałem na wolne miejsce i... Łukasz Jeżeli przegląd techniczny- to tylko tu! :) (1) Życzliwość, kompetencja i bardzo miła atmosfera - moje pierwsze doświadczenie... Gdynianka