piszczące hamulce (1) Na miłej obsłudze oraz przystępności cen zalety się kończą,przyjechałem z... guru solidne badanie techniczne (1) Dobrze wykonane badanie techniczne, amortyzatory również sprawdzone, światła... kierowca22 Badania techniczne (1) Sprawna i fachowa obsługa, pozdrawiam Anna
dobry warsztat (1) jestem wieloletnią klientką warsztatu, wielokrotnie uzyskałam szybką i... kobieta polecam (1) Czytając opinie o warsztacie - te negatywne, zastanawiam się, czy w Gdańsku... stała klientka Anna - opinia (1) Szybko ,sprawnie i przyjemnie Bardzo Miła obsługa .Polecam !!!! I... Anna Badanie techniczne i ustawienie geometrii (1) Bardzo kompetentni fachowcy. potrafią doskonale zdiagnozować zawieszenie... Przemek (juź nie) stały klient (1) Ja również nie polecam tego warsztatu. Byłam na wymianie klocków, opon oraz... Młoda i naiwna extra (1) Zwykła wymiana opon na zimowe plus tanie magazynowanie letnich. Umawiam się... Grażyna Polecam (1) Korzystałem ze stacji wielokrotnie zarówno autem leciwym wymagającym atencji... Piotr Odradzam (3) Przed badaniem technicznym umyj wszystkie części tak by BŁYSZCZAŁY Diagności... Ira Przeglad techniczny (1) Krotko, zwiezle i na temat. Wszystkie slabosci samochodu dostajesz na tacy,... Piotr Najlepsza Stacja na jakiej byłem (1) Najmilsza i najszybsza obsługa z jaką się dotychczas spotkałem na stacji... Marcin super (1) przyjechalam, panowie wstawili samochod do hali, zrobili badania, w... emi zadowolony (1) Wizyta na tej stacji to przyjemność. Profesjonalnie,szybko i bez kolejki.... Audi A7 Toyota (1) Polecam, usługa wykonana szybko, pełna profeska. Z pewnością za rok tutaj wrócę. Kuba Pamiętacie czasy Stanisława Bareji i jego super filmu Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz (3) Jeżeli masz ochotę cofnąć się w te cudowne czasy nic bardziej trudnego należy... Mach Stacja z prawdziwego zdarzenia (1) Polecam... bo sprawnie, rzeczowo, tanio, sympatycznie, uzupelniona zostala... Barbara Bardzo dobra stacja, Polecam! (1) Panowie działają szybko i sprawnie, powiedzą co należałoby zrobić/poprawić,... Ninju Audi A4 2,5TDi V6 BDG - wiedzą co robią (1) Jak w tytule wyklęta przez mechaników i użytkowników problemowa V-szóstka w... LJ