Nieprofesjalna obsługa (2) Stary człowiek, który zatrzymał się w rozwoju 30 lat temu. Nie potrafni... Kacper zadowolony (1) Bardzo mila obsługa!!! Pan diagnosta bardzo fachowy i sumienny, pomocny w... mariusz zieba polecam!!! (1) Profesjonalna I bardzo życzliwa obsluga. Z pewnością będę wracała z autem co... Iwona
Najlepsza stacja w Trójmieście (1) Pan Darek z uśmiechem na twarzy, ale też pełnym profesjonalizmem dokonał... Rafał i Kasia Zasluzona szostka;) (1) Full service - klient musi jedynie zaparkować pod servisem, oddać kluczyki i... Magda super stacja!!! (1) bardzo miła obsługa, Panowie bardzo życzliwi i uśmiechnięci. polecam Jola Jola Profeska! (1) W pełni profesjonalna obsługa, super porady, w żadnym wypadku nie wytykanie... Dave Polecam (1) Fachowa i miła obsługa, przeglądy wykonywane są bardzo rzetelnie, Pan... Michał Polecam ! (1) Szybko sprawnie i profesjonalnie i przemiła obsługa Żaneta Europak (1) Szybko, dobrze, skutecznie. Miła obsługa polecam! Hnery dla mnie OK (1) To stacja dla tych co chcą naprawdę sprawdzić swój samochód, a nie tylko... ZZ Sprawdzenie świateł mijania (1) Skorzystałem z bezpłatnej kontroli świateł mijania 24.11.2018. Sprawdzono,... Andrzej Bardzo zadowolony (1) Witajcie. W dniu wczorajszym zrobiłem roczny przegląd pojazdu. Nigdy nie... Michał Wróblewski Polecam w 100% (1) Korzystam z usług Inter-auto od kilku lat, ale dopiero teraz postanowiłem... Grzesiek Opinia na temat Nissan PROMotor (1) Oceniam bardzo wysoko jakość obsługi i czas realizacji naprawy gwarancyjnej... A.Bujalski To moja 3- cia ocena w ciągu wielu tat- znowu pozytywna na 100% (1) W tym roku dokonaliśmy napraw naszych aut: Suzuki Grand Vitara 2007 r, ale... Krzysztof Wir Bez problemów (1) Od kilku lat regularnie robiony coroczny przegląd. Szybko, sprawnie,... bart Geometria u Pana Damiana - Najlepsza w Gdańsku (1) Serdecznie i z czystym sumieniem mogę polecić. ...Mówiłam, że pochwalę ;) Michalina Gbur w obsłudze (1) Przyjechałem na tą stacje od razu po jej otwarciu. Zrobiła na mnie pozytywne... Dawid Polecam tą Stacje (1) Przegląd samochodu sprawnie i rzetelnie. Pan Dariusz , to wyjątkowo miły... Katarzyna