Pit - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Nowy sprzęt. Miła obsługa. Polecam. Pit Marek - opinia (1) Nie polecam tej stacji , starszy pan robi problemy o każdy drobiazg . Zwracał... Marek Arkadiusz Walewski - opinia (1) Rzetelnie, kompleksowo wykonana usługa corocznego przeglądu auta. Dbają o... Arkadiusz Walewski
MK - opinia (1) Fajny i sprawny przegląd rejestracyjny. Bardzo miły gość z obsługi MK Jabesson - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy. Wszystko było zrobiono... Jabesson Opel - opinia (1) Wymiana czujnika ciśniena oleju. Szybko sprawnie, część załatwiona. Miał być... Opel Ela - opinia (1) Badanie przeprowadzone sprawnie i profesjonalnie. Do tego bardzo miły Pan,... Ela Niko - opinia (1) Niemiły Pan ,powolny , niepotrzebnie dyskutukący z klientem Niko Kudłaty - opinia (1) Super fachowcy. Szybka diagnoza i naprawa Kudłaty Piotr - opinia (2) Super warsztat robiłem Chevroleta Cruze wszysko ok Piotr Kasia - opinia (1) Pan mi wszystko wytłumaczył tak aby moja pandzia jeszcze trochę bezpiecznie... Kasia Przemek Potelski - opinia (1) Zrobiłem przegląd i przy okazji uzupełniłem klime łącznie z ozonowaniem. Przemek Potelski piter - opinia (1) Nie polecam. Ceny bardzo wysokie w porównaniu do konkurencji piter mgr - opinia (2) Za samą usługę wymiany oleju w październiku 2019r. zapłaciłem 80zl (bez... mgr Kasia - opinia (1) Polecam ten przybytek. Musiałam pilnie zrobić przegląd - zadzwoniłam, udało... Kasia Tomasz - opinia (1) Szybko, sprawnie i jeszcze w gratisie płyn do spryskiwaczy. Tomasz Bogumiła - opinia (1) Pan Diagnosta po raz drugi bardzo trafnie ocenił stan techniczny auta / 10... Bogumiła Jurek - opinia (1) Ogólnie OK,ale gość,który siedzi w kanciapie i kasuje MEGA niesympatyczny i... Jurek Jacek - opinia (1) Całkiem nieźle zweryfikowany samochód podczas okresowego przeglądu- co prawda... Jacek Monika - opinia (1) Polecam, szybko, sprawnie, przesympatyczna obsługa. Monika