Tomek - opinia (1) Bardzo dobry serwis. Wszystko zrobione i to w terminie. Polecam Tomek Agnieszka - opinia (1) Pierwszorzędna obsługa, fachowość personelu, polecam Agnieszka R - opinia (1) Bardzo dokładnie i rzeczowo podchodzą do sprawy. Obsługa miła. R
Ania - opinia (1) Polecam z całego serca. Panowie sympatyczni, uprzejmi i bardzo fachowi. Od 3... Ania Michał - opinia (1) Bardzo fachowa i miła obsługa, przegląd i diagnostyka zawsze rzetelnie... Michał AB - opinia (2) Skorzystałem z usług warsztatu 3-krotnie, wszystko naprawione , wymienione... AB tomek - opinia (1) porównując wizyty w różnych warsztatach to ten jest OK, umówiona wizyta bez... tomek Adam - opinia (1) Pan Antoni jak zawsze full profeska. Szybko, sprawnie, dokładnie. Na pewno... Adam Lesdaw - opinia (1) Nie polecam tej stacji. Pan z obsługi jest arogancki i , żeby nie być żle... Lesdaw Marek - opinia (1) Serwisuję swojego juka od 4 lat w Promotorze.Profesjonalna obsługa i jej... Marek Ewa - opinia (1) szybko, sprawnie, korzystam od lat Ewa Marian - opinia (1) Byłem wcześniej u nich, ale wrecz zostałem "zmyty" . Nieprzyjemne zachowanie... Marian Andrze. N - opinia (1) W warsztacie naprawiałem swojego Nissana Almerę . wymieniałem kompletne... Andrze. N A.G. - opinia (1) szybka i miła obsługa ,czasowo również -polecam . A.G. E. Oleszczuk - opinia (1) Dziękuję, że jesteście. Polecam wszystkim! E. Oleszczuk klient - opinia (2) Tragedia - firma , która nie ma pojęcia o mechanice. Nie wykonali naprawy ,... klient Wojciech z Zaspy - opinia (1) Radzę omijać tą stację wielkim łukiem. Panowie z epoki PRL. Zero fachowej... Wojciech z Zaspy Klaudia - opinia (1) Szybka,miła i sprawna obsługa Polecam :) Klaudia Danuta - opinia (1) Najlepsza stacja w jakiej do tej pory byłam i innej już nie będę szukała.... Danuta Kamil - opinia (2) Korzystam z usług od lat. Diagnosta nie tylko wykona ustawowe obowiązki, ale... Kamil