Agnieszka ....mini cooper - ocena (1) Polecam...mila obsluga...warto skorzystac. Agnieszka ....mini cooper Golf - opinia (1) Sprawnie,szybko,profesjonalnie.Diagnosta komunikatywny , zna się na... Golf Alicja Rucińska - opinia (1) W dniu 25 sierpnia miałam przyjemność robić przegląd auta na tej stacji!... Alicja Rucińska
Anula - opinia (1) To już czwarte badanie w tej stacji. Szybko, profesjonalnie, sympatycznie.... Anula Ryszard - opinia (1) Pełen profesjonalizm, samochód musi być sprawny ,sprawdzaja pełen zakres ,ale... Ryszard Kamil - opinia (1) Z przykrością zostawiam negatywną opinię, mimo badania pojazdu na tej stacji... Kamil Henryk - opinia (1) Po mojej wcześniejszej negatywnej ocenie dziś oceniam bd Solidaryzuje się z... Henryk Cezary - opinia (1) Jest tylko jeden problem. dojazd. od czerwca nie można swobodnie dojechać do... Cezary Aga - opinia (1) Nie polecam tego serwisu , cena końcowa to jedna wielka niewiadoma Aga Konrad - opinia (1) Nie polecam tej stacji. Pracownik robiący przegląd samochodu był opryskliwy i... Konrad Zbyszek - opinia (1) na przeglądzie wyszła pęknięta sprężyna. w ten sam dzień sprężyny zostały... Zbyszek Adi - opinia (1) W motocyklu przyczepili się do palących się kierunkowskazów, gdzie od 2013... Adi Justyna - opinia (1) Super, Polecam jako stała klientka Justyna Ojciec córki. - opinia (1) Dzisiaj 30.08.2022 byłem po raz kolejny na tej stacji. Korzystam już parę lat... Ojciec córki. Adi - opinia (1) Mało profesjonalny zakład. Usługa wyceniona na 1700 zł rozłożona w czasie na... Adi Danuta - opinia (1) Od kliku korzystam z usług i zawsze jestem zadowolona:) Danuta Maria S. - opinia (1) Dzisiaj po raz kolejny robiłam przegląd.Fachowość, kultura, podejście do... Maria S. Kalina - opinia (1) Byłam dzisiaj na przeglądzie technicznym i zdecydowanie polecam. Pan Dariusz... Kalina kaszub - opinia (1) Do tej pory nie miałem zastrzeżeń dotyczących badań mimo że nie zawsze były... kaszub Mirek - opinia (1) Przyjechałem do serwisu z nie działająca klimatyzacja (MAZDA 3). Zostałem... Mirek