Tragedia - nic więcej nie mogę powiedzieć
Poszłam w piątek z koleżanką, pani przez telefon mi powiedziała, że muszę być punkt 16, bo potem one kończą pracę, więc byłyśmy 16.00. Koleżanka trafiła do p.Aurelii, ja do p.Agnieszki. Panie co chwile od nas ochodziły, bo kupowały sobie kosmetyki od przedstawicielki handlowej i to kosmetyki do celów prywatnych, a nie do salonu... z koleżanką p.Aurelia uwinęła się w 20 minut i wyglądało to ładnie, mną, p. Agnieszka zajmowała się dokładnie 1h10 minut... to chyba lekka przesada jak na zwykły manicure z malowaniem... ponadto moje piękne długie paznokcie opiłowała do długości paznokcie 5latki... wyglądam jak mała dziewczynka lub jakbym obgryzała paznokcie... Lakier był stary, więc mam takie jakby grudy przyklejone do paznokci, a nie pomalowane paznokcie. Dodatkowo paznokcie są opiłowane niesamowicie krzywo... Widać wyraźnie kolejne warstwy malowania, paznokcie są po prostu niedomalowane w niektórych miejscach... Cena przystępna (45zł), ale jakość usługi oraz produktu poniżej przyzwoitości... Pani Agnieszka to powolna osoba, zupełnie nie znająca się na fachu.