Tragedia

Do niedawna bywałem w U7 w Gdyni regularnie ale to co dzieje się tam ostatnio, powoduje że nie mam ochoty tam uczęszczać. Obsługa chyba jest tam wyłącznie "dla zasady", bo z pewnością nie dla klienta. Totalna olewka, o obsługę kelnerską trzeba się dopraszać a ze strony recepcji słyszałem teksty, które jeszcze parę miesięcy w tym samym miejscu były nie do pomyślenia.Czułem się jak intruz a nie klient.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Witam serdecznie,

Dziękujemy za Pańską opinię. Każda opinia jest dla nas niezwykle cenna. Jednakże chcielibyśmy wyjaśnić kilka kwestii. Faktycznie, nasza obsługa jest nowa. Jednakże mimo to, nie można stwierdzić iż pracownicy są "dla zasady". Zapewniam, że nasi pracownicy dają z siebie wszystko aby obsłużyć każdego klienta zgodnie z "Zasadami obsługi U7".
A jeśli chciałby Pan podzielić się swoimi uwagami zapraszamy na rozmowę bezpośrednią do naszego Biura handlowego w Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tragedia

Obsługa całkiem nowa, pozatrudniali nastolatków a wokół nich krąży nadąsana pani jakaś, która ciągle warczy co widać od wejścia i to pewnie powód nierozgarnięcia ludzików. Stresują się bidule. Poza tym za ciepło, ale w kręgle i tak się fajowo gra.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tragedia

Witam serdecznie :)

z miłą chęcią zapraszamy Pana do U7 zapewnimy Panu miłą obsługę nie wiem na kogo szanowny klient trafił ale na mojej zmianie będzie to nie do pomyślenia ...
postaram się należycie wykonywać swoje obowiązki
Jakże i mam nadzieję że kolejna opinia wpłynie tutaj jakże szybko jak poprzednia z tym że w pozytywnej formie tekstowej

Z pozdrowieniami personel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0