Re: Tragiczne burgery
Witam,
niezmiernie mi przykro z powodu tak nieprzyjemnego doświadczenia związanego z kuchnią, którą prowadzę. Nie jesteśmy restauracją, serwujemy jedzenie pubowe, streetfood i przekąski, ale staram się, aby nasz produkt był najwyższej jakości. Mięso jest z najlepszego źródła od rzeźnika, który wybiera sztuki z lokalnych stad i tusze rozbiera na miejscu (nie bierze od hurtowników hermetycznie zapakowanych części). Robię zakupy niemal codziennie, dzięki czemu mięso nie jest mrożone i zawsze świeże. Wszystkie sosy przygotowane sa od podstaw na miejscu - robimy własną musztardę i keczup. Z tego względu bardzo zdziwiła mnie Pańska zła przygoda. Zapraszam do Bunkra na rozmowę, a postaram się rozwiać wszystkie Pańskie wątpliwości i zaserwuję burgera, który zatrze w pamięci złe wspomnienie : )
Sebastian Jadczak
szef kuchni
P.S. jeśli kiedykokwiek (w jakimkolwiek lokalu) będzie Pan niezadowolony z jakości serwowanego jedzenia, proszę o tym informować od razu, na miejscu. Kucharz z powołaniem przyjmie konstruktywną krytykę, ponieważ pomoże mu się rozwinąć i być lepszym w swoim rzemiośle. Dla managera i właściciela to również ważna informacja zwrotna o odbiorze jakości dań przez naszych gości. Na miejscu wszystko można wyjaśnić i naprawić. Po czasie, anonimowy wpis internetowy niestety na niewiele się już przyda w kwestii poprawy jakości. :(
2
0