nie polecam (1) Właśiciel Biura nie liczy się z klientem.Z powodu awrii samolotu nasz wyjazd... narciarka Artur - opinia (1) Pierwszy raz pojechałem z Trampem za namową znajomych i śmiało mogę polecić... Artur Nie mam do czego się przyczepić (1) Z trampem jeżdżę dopiero od dwóch lat, wcześniej organizowałem wyjazdy na... Maciej
Na narty z Trampem już szósty raz ! (1) Właśnie zarezerwowałam mój szósty wyjazd z Trampem. Mam nadzieję, że i tym... Ewa narty!!! (1) jeździłam, jeżdżę i będę jeździć z Trampem, bo znają się na rzeczy i mają... narciara zima 2012 (1) Polecam szczegolnie osobom szukajacym fajnych wyjazdow zimowych na narty... Maria rewelacja (1) polecam wszystkim to biuro. jezdze z nimi od 2 sezonow z cala rodzina, moja... Agata Znam to biuro od lat. (1) Kolejny sezon narciarski tym razem zaczynam w Livigno. Jestem pewien że znów... Krzysztof polecam (1) Własnie zapisałam się na kolejny, 4 już mój wyjazd z Trampem. Teraz odliczam... Kamila rownia pochyla (2) Nie polecam, wyjazd na wlasne ryzyko, praktycznie jeden sezon korzystania i 3... ski fan Brak klimatyzacji (1) Podczas jazdy w autokarze wewnątrz panowała temperatura 30st. Wywoływało to... bear Wszystko ok (1) Nie dawno wróciłem z drugiego mojego wyjazdu z tą firmą i z czystym sumieniem... Maciej K. zdecydowanie polecam (1) Generalnie, zdecydowanie polecam!:) to mój czwarty wyjazd z Trampem, a nie... Tomek wyjazd w Dolomity (1) obsługa Pań z biura trampa bardzo profesjonalna, udzielały informacji... mruczek ja jestem za (1) witam, już po raz drugi zaufaliśmy "dziewczynom z biura Tramp" i wyjechaliśmy... Emilia Już nie polecam (1) U góry wpisałem termin NIEskorzystania z usługi. Na niecałe dwa tygodnie... quack Odradzam, chociaż kiedyś polecałem. (1) krótko plusy: - ładna pogoda - fajne trasy - sympatyczni instruktorzy ... ale... q-maczka narty w Livigno (1) wyjazd z dwugodzinnym opóźnieniem impreza przez całą podróż w obie strony(w... narciarz Warto polecić (1) Również byłem w Les 2 Alpes w tym samym terminie co magdavice. Co do... Mariusz Kargol Polecam (1) Przyznam szczerze, że z pewnym niepokojem wybierałam się na wyjazd po... Kasia