Tramwaj do Np !

Zkm powinnien zrobić osobny tramwaj do Nowego Portu faktycznie jeździ już tramwaj oznaczony literką N ale co z tego jak on jeżdzi raz na godzinę??? jaki kto ma interes w tym co?? jeden mi spieprzy to mam czeakć na następny bardzo smieszne Zkm chyba zapomniał że tam ludzie też mieszkają i chcą po pracy dojechać jakoś do domu a nie sie tłuć zatłoczonymi tramwajami do opery Bałtyckiej a od opery T4 śmieszne!!! Powinna wrócić już 10 która będzie jezdziła co 10 minut przez brzeźno przecież nikomu to zawadzać nie będzie...!
A ja jak jeżdzę do chłopaka to za nim dojadę to jestem cała spocona tyle ludu zapieprza każdym tramwajem byle dojechać !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Tramwaj do Np !

Tramwaje oznaczone N jadą do zajezdni w Nowym Porcie dlatego nie ma ich na rozkładach i zwykle nie zabierają pasażerów. Z Brzeżna do Portu jedzie autobus zastępczy T5, autobus 148 i w dni powszednie 188. Tramwaj nr 5 do Nowego Portu nie pojedzie jeszcze długo bo 4 września na Hallera (od Pstrowskiego do pętli przy plaży) zaczyna się kolejny remont który będzie trwał chyba do końca Listopada. Za to od początku Września (po zakończeniu remontu na Klinicznej) powinien jeździć tramwaj nr 10
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1