Trance Energy Night

Temat dostępny też na forum: Trance Energy Night
Mega Wielka Impreza "Trance Energy Night" w Pepper (Gdańsk Zaspa ul.Pilotów 9) Wielkie wydarzenie którego nie możecie przegapić. Wspaniała atmosfera i muzyka "nie z tej ziemii" którą serwować będą dla was znakomici DJ :- DJ Szafa- DJ Kosa (rezydent)- DJ Maggot- DJ Damian Głowacky- DJ MusicBawimy się oczywiście przy muzyce, Trance and Electro. Start 20:30 (11 styczeń 2008) wjazd 10 zł (dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawie sie zapowiada

Trzeba będzie przyjsc zobaczyc

TE

TE to bedzie, ale 23.02 w NL a nie tu :)

Impreza

Czemu nie tu??

Chwila Chwila

Pomyliliście znaczenia , Trance Energy Night to impreza organizowana przez "Pepper Club" . Nazwa bierze sie od muzyki którą serwować będą dla was Dj . Dlatego tak jak pisze w ogłoszeniu 11 Styczen 2008 St:20:30
Pozdrawiam i Zapraszam Dj Kosa

Ja będe napewno , zapowiada się ciekawie ogłoszenie slyszałem nawet w radiu

Kosa

A ile tam osob wejdzie w ogole? Nie bedzie scisku, bedzie mozna w ogole wejsc czy trzeba rezerwowac? :)
A odnosnie TE to byl zarcik - podobne bardzo nazwy imprez, z tymze druga impra na jakies 35 tysia wiary :)

Warto

no zapraszam warto przyjść :-)

macie tam glosnik odsluchowy ? pewnie slabo co .. ?

Odpowiedż

powiem tak :
Clubik jest wielkości NON Stop lub Morenka , zmiesci sie tam mniej wiecej tyle ludzi co w morence czyli ok 100 -130 ? ale wtedy jest naprawde fajnie licze na ludzi którzy będa ciągle sie bawić a nie stać przy barze i mulić, mam nadzieje że będzie naprawde super jeżeli wszystko sie uda w lutym będzie impreza z tzw" Mega gwiazdą " nie chce narazie mówić kto to. Co do spzętu maggot, na tą impreze staram sie załatwić jak najlepszy sprzet wiec mam nadzieje że będzie mozna sie pobawic troche za konsola, będzie nowy wzmacniacz , lasery itp wiecej info będe mogł ci dać jakos we wtorek :)

całe szczęście nie będzie to może jakaś kameleońska biba bo ten klub popsuł wszystko co zwiazane z tą muzyka. raczej napewno warto bo nie ma ostatnio za wiele imprez z taka muzyka w gdańsku czy nawet trójmiescie do zobaczenia

Co do kameleona... to całkowicie inaczej jest u nas, my postawilismy nie na wielkość a jakość, loże z czerwonej skóry, profesjonalni barmani i barmanki, stosunkowo tani alkohol (duze piwo 5zl , małe 3,5 zł, drinki w granicach 8 do 14 zł) Staramy się dbać o bezpieczeństo na imprezie , dlatego zatrudniamy profesjonalnych "bramkarzy" . Co do loży z tego co wiem to wolne są 4 loże chyba -> Rezerwacja pod numerem telefonu 663 994 590. Myślę że warto rezerwować jezeli chce sie siedzieć bo miejsc siedzących zapewne zabraknie :) zawsze zostają krzesełka barowe oraz miejsce na parkiecie ;))) pozdrawiam

nie chce tu gwiazdorzyc :) ale wiecie jak sie gra bez odsluchu, chce poprostu u was dobrze zagrac :) pozdro

Jasne napewno będzie dobrze przygotowany sprzęcik :

mam nadzieje, ze transy beda tam dosyc czesto( 2 razy w miesiacu chociaz), bo straszna posucha w 3 city jest, moze to ladnie wypadnie, Maggot naprawde bedziesz gral transy czy autsajderowe kwasiory ?:)

zagram duzo electro i troche progresywnego trance :)

Każdy dj ma inny styl i repertuar. Impreza jest postawiona jednak w klimatach Trance i Electro. Z tego co wiem Maggot dużo electro , Głowacky mocny Trance. Mam nadzieje że, każdy z 5 dj zagra super i będzie udana impreza. Ja musze apelować o spokój na imprezie (o co mam nadzieje zadbają bramkarze) bo może to być pierwsza i ostatnia impra w tym clubie. Jeżeli jednak sie wszystko uda w lutym napewno przyjedzie dj znany raczej w całej polsce, i będziemy starać się imprezy z trance częsciej. KALWI -> fakt o muzyke tego gatunku raczej cięzko teraz... po likwidacji Sahary i sporych zmianach jakie szykują się w kameleonie moze byc bardzo krucho

RE:Kosa

uwierz mi, ze w trójmiescie jest mocna ekipa transiarzy, raczej na poziomie ;) tylko brakowało takiego troche mniejszego klimatycznego miejsca, bo Vive ciezko bylo zapelnic w takich warunkach jakie postawil pan B.

Moze wrescie jakies spokojne miejsce z fajną muzyką... Kosa mam nadzieje że pokażecie kawał dobrego Trancu.

Zobaczymy

Nie spodziewam sie rewelacji po tym miejscu, ale przejde sie z ciekawosci posluchac secikow, ale jak zobacze patolke tam i maloletnich to papa.

Trudno twój wybór, nikomu nie każemy przyjść... napewno ochrona nie pozwoli na żadne wybryki. Ja osobiście nie mam nic przeciwko by byli 17, 25, czy 40 latkowie, spotkałem się z wieloma przypadkami gdy to własnie ci starsi robili tzw "trzode" Dla mnie nie liczy się wiek a to jaki jest koleś. Dbamy o porządek i tego będziemy się trzymać a nikogo na siłę nie zapraszamy pozdrawiam

zgadzam sie z panem poniżej, patologia jest i będzie wszędzie nie ważne czy będzie sie ją tępiło... najważniejsze żeby ochrona nie robiła takich numerów jak w Kameleonie gdzie to ich najbardziej trzeba było sie bać. Wiele razy byłam tam już na sobotnich imprezach i przyznam ze zawsze ludzie spoko, muzyka bardzo dobra i swietna atmosfera przyda się taki wiekszy rozgłos temu clubowi pozdrawiam

mam nadzieję że będzie dobra impreza :) do zobaczenia w piątek :P

Osuniu będzie pięknie :) rozsadzimy ten clubik :)

zaspa

Zobaczymy mam nadzieje że najlepsi Dj`e z zaspy pokażą że warto przyjść (Kosa, Głowacky)

Zobaczymy ;)

...'Przyjde bo dj Kosa jest Bossski i wogole' haha ;) żartuje to nie jedyny powod ;) zapowiada sie niezła imprezka i trzeba się o tym przekonac na własnej skorze czy tak rzeczywiście będzie ;) Pozdrooo :D

:)

Time Table :
21:00 - 22:15 DJ Szafa
22:15 - 23:30 DJ Kosa
23:30 - 24:45 DJ Maggot
24:45 - 2:00 DJ Głowacky
2:00 - 3:00 DJ Music

:D do zoba, jakies fajne dziewczyny poprosze ;D

Glowa

24:45
bk :)

:D

ooo Maggot... to musze przyjsc :) co piatek w Autsajderze chlopak mnie zadziwia :) no i jaki przystojniak.. arrr

Trance energy Night

Dj Kosa rządzi !!! oczywiście będe z ekipą

Jestem bardzo ciekawy co pokażą Dj`e , mam nadzieje że duzo dobrego vokal trance. Juz dawno nie miałem okazji posłuchać dobrej muzy, niestety kameleon nie umywał się do sahary a teraz to już wogole pusto pozdro

:)

przeciez w saharze lacialo electro i drechenko a w kameleonie prawdziwy trance i electro

:D

Zgadzam sie z Panem Ponizej..........

Nie chce porównywać muzyki do żadnego z clubów mam nadzieje że poprostu wszystkim będzie sie podobac. Napewno wszyscy dj pokażą klase

ja wpadne ze wzgledu na maggota, jestem pewny, ze podczas jego wystepu uslysze dobra, niekomerycjna muzyke,mam nadzieje,ze reszta chlopakow tez pokaze klase

a z odkurzaczem na plecach oraz w białych rękawiczkach wejdę ? czy będzie ciężko ? ale bedzie jutro dobra dyska

Głowa ->foch

ja Ci zaraz poprosze jakies dziewczyny bawidamku, masz mnie byc wierny :*

Tokar

do Lodzi na parade z takimi haslami a nie szerzysz tu gejostwo :)

najlepszy to i tak jest opis aliena w rysiu hehehe

mam nadzieje, ze nie bede mial do czynienia ze zjawiskiem zwanym " vixa " ...

wixa

wixa bedzie na filmiku z sunrise na plazmie:p

"odjazd..." z mikrofonu.... i białe rękawiczki... sory ale gdzie ta "wspaniała atmosfera" o tym mówiliście ?! hehehe no i dj grający przed maggotem w życiu nie słyszałem lepszych przejść... LOL to tyle aaa... dobrze ze chociaż maggot pokazał klasę... głowacki również dawał rade...

Maggot średnio, Kosa średnio, Głowacky średnio, nie wiem jaką ksywe miał ostatni dj ale był do niczego, pierwszego nie slyszałem

Wczoraj

Prawda jest taka że, kosa zagrał najlepsze kawałki ale nie miał tylu znajomych co np. "głowacky". Jak wszyscy kumple głowackiego tylko siedzieli przez całe granie kosy i maggota a wyszli sie bawić gdy grał dopiero damian. A jak dla mnie maggot nie pokazał nic, widziałam jak grał w Autsajderze i prawde mowiąc nie podoba mi sie muzyka jaką serwuje i serwował. Wszyscy wspaniali imprezowicze a pierwszego dj`a też sobie olali ....

.....

zgadzam sie z alannno, :
1 DJ - nie warty zachodu nawet by przyjść
2 DJ - nic wielkiego nie pokazał coś sie tam starał ale za mało
3 DJ - (maggot) nie zawiódł
4 DJ - (głowacky) głowa to wiadomo o co chodzi klasa
5 DJ - tragedia, jedynym jego plusem bylo jedno fajne nagranko i tyle

widze ze wszyscy chętni do oceniania ;]

Mi sie wydaje ze Dj nie zawiedli, ale ludzie jacy tam byli zal
zero zabawy zero wszystkiego pozdro

zgadzam sie z nieznanym mówcą poniżej, pare osób jak np. ja starało się bawić i troche to rozkręcać ale niekórzy woleli siedzieć, szkoda bo lokal choć nie wielki to jednak fajny elegancki i co najwazniejsze spokój w środku szkoda by było jakby przez głupote ludzi znów zanikła muzyka tego stylu w gdańsku

najlepsza była typiara w bialej rekawiczce :) ładnie tam porobiona biegała cale szczescie tacy ludzie tam to wyjatki ;)

Rekawiczki 2 na 2 osoby :)

Maggot nie moj gust muzyczny, ale przynajmniej jakies przejscia byly i Ibiza :). Glowa - jak Armin :) Dzieki wielkie za Cocaine! Pubik bardzo ciasny, ale czysto i bezpiecznie.
Koles z 1 rekawiczka i typiara z druga !! Ludzie - na wioski z takim shitem jak juz chcecie, won od Gdanska! Te czasy juz minely bezpowrotnie, ale zawsze znajdzie sie jakis inteligent. Wstyd!
A bylismy tylko na parkiecie na secie Glowy, bo dobrze gral i nasz gust, a nie, ze jestesmy jego znajomymi. Reszta Djow - no chyba ja bym lepiej zagral po kilku %% :)
No to teraz czekamy na ta gwiazde, co mowiliscie :)

A tak propo...

ta typiara w białej rękawiczce nie była zrobiona:] ja po prostu tak odczuwam tą muzyke;] nie potrzebuje wspomagaczy;]

...

tragedia, zaluje ze wpadlem.. ciagle slyszalem stare numery, dejoci nic nowego nie pokazali, pomijam fakt, ze poza maggotem i glowackym nikt nie umial robic przejsc.. Maggot jak dla mnie za ambitnie zagral jak na tą chołote, z taka muzyka nie moze chłop sie włuczyc po takich spelunach..

Speluną to byl Kameleon

Co ty chłopie mówisz speluna ?? ile ty masz lat ? 15 latek zakochany w swoim kameleonie albo cos a co to jest Maggot ? wielka gwiazda czy co

dla mnie jako przecietnego słuchacza i imprezowicza ktory nie przysłuchuje się przejścią (mam w to wbite) najlepszą muzyke serwował głowacky i kosa a koleś na końcu wcalnie nie tak żle to gruba przesada

Inne tematy z forum

Marek Dyjak (3 odpowiedzi)

Marek Dyjak to od wielu lat jedna z najbardziej nietuzinkowych postaci polskiej sceny muzycznej....

XIV Edycja Festiwalu Filmów Żeglarskich JachtFilm (4 odpowiedzi)

14. Festiwal Filmów Żeglarskich JachtFilm odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2026 roku w Muzeum...

Festiwal Remcon 2026 (21 odpowiedzi)

Remcon 2026 powraca do Was z podwójną siłą, jeszcze większy! Widzimy się 13-15 lutego 2026 w...