Trans Team uratował naszą przeprowadzkę

Ponieważ firma Trans Pak zawiodła nas na całej linii - umawiając się na godzinę 12:00 i zwodząc nas aż do godziny 19:00(!!!) i nie odbierając telefonów, nie oddzwaniając, aż w końcu odrzucając połączenia, zmuszeni byliśmy szukać ratunku, aby zdać w umówionym terminie mieszkanie. Z pomocą i życzliwością spotkaliśmy się właśnie u Panów z Trans Teamu, którzy pomogli nam w ukończenie przeprowadzki. Solidna firma, rzetelni fachowcy, można na nich liczyć nawet w sytuacji awaryjnej. W 1000% polecam tą firmę!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Trans Team uratował naszą przeprowadzkę

Jestem przekonany, że to pomyłka. Nie mieliśmy nigdy w ciągu ostatnich 8 lat aż takiego spóźnienia. proszę podać termin i adres tej rezerwacji. kontakt 500781641. Bez urazy ale czasami klienci nie pamiętają w jakiej firmie zamówili przeprowadzkę. A jeśli faktycznie aż tak bardzo zawiedliśmy to proszę o adres i wyślę w ramach przeprosin kupony rabatowe na kwotę 300zł na nasze usługi. Kupony ważne są 12 miesięcy na każdą usługę. Pozdrawiam. Właściciel. Trans-Pak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Trans Team uratował naszą przeprowadzkę

to widzę , że nie mnie 1 wystawił Trans Pak - tyle , że mnei całkowicie co spowodowało dodatkowe koszta - wożenie ciuchów przez taxówki i na całe szczęście ratunek w ostatniej chwili przez Trans Team .. chyba korzystają na nieudolności tej 1 firmy . u mnie było zabwniej bo Trans Pak był umówiony z powodu pracy na 18 - przybył o 17 i wydzwaniał oburzony że nie będzie czekał godziny ... normalnie jak z filmu Barei ; a gdy weszli do góry - dryblasowaty gbur widząc ile jest pracy , stwierdził że dzwoni do szefa i ma to gdzieś bo ma impreze wieczorem i nie bedzie nosił do nocy . Gość chyba zapomniał ze to jest jego praca i to nie do niego maja się dostosować wszyscy lecz do umowy . był z nim młodszy gościu , który chciał nosić i pracować ale widać było że gburek jeszcze jadąc już miał wizje olania pracy . oczywiście przez tel było powtarzane , że jest to całkowita przeprowadzka 3 pokojowego mieszkania na 3 piętrze ... aż dziwne , że takie firmy jeszcze jakoś działają - ja straciłem dodatkowo sporo kasy i nerwów - zatem odradzam ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0