Usuwanie zatoru kanalizacyjnego (1) Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, czysto i rzetelnie !!!! Bardzo... Orłowo POZYTYWNIE (1) 3 poprzednie firmy rozłożyły ręce po kilku godzinach, jednak w końcu trafiłem... Tadek Polecam (1) Firma działa szybko i sprawnie, a najważniejsze skutecznie. Z czystym... Marcin
Niedziela (1) Jedyna firma, która zgodziła sie na przyjazd w niedzielę, pomoc nam z... Magdalena Pozytywnie (1) Firma naprawdę godna polecenia. Andrzej Polecam (1) Korzystam od wielu lat z usług tej firmy, rozczarowując się wcześniej na... Marcin Polecam (1) Firma której usługi polecam Leszek Boczkowski problemy z kanalizacja (1) Juz dawno miałem wystawić chłopakom rekomendacje, dzięki nim w końcu... marcin Profesjonalna usługa (1) Nowy dom i od razu problemy z odpływem. Na szczęście udało się stwierdzić... Iza Poważny problem z kanalizacją - odpowiednia firma (1) Usługi tej firmy w postaci pogotowia kanalizacyjnego można powiedzieć, że są... Marek 100% zadowolenia (1) Pełna profeska, od dłuższego czasu borykałem się z problemem, korzystałem z... Kar344 Gorąco Polecam (1) Panowie znają się na robocie. Bez problemowo wskazali newralgiczny punkt... Maciej, Sopot