Polecam! (1) Doskonała firma. Korzystałam z jej usług przy przeprowadzce, która odbyła się... M. Domańska świetna firma (1) Potrzebowalem przewiezć meble z Sopotu do Gdyni. Z pomocą tej firmy udalo sie... Hubert To jest to! (1) Profesjonalna i szybka obsługa, miła atmosfera i do tego atrakcyjna cena za... Piotrek
bardzo pomocni, na czas (1) Z przyjemnością polecam usługi tej firmy, punktualnie, z uśmiechem, z pomocą. j Przeprowadzka (1) Nie zostaje mi nic innego jak wzorowo ocenić tę firmę. Przybyli na czas,... Tomasz Profesjonalizm i usmiech (1) Skorzystałam z usługi prywatnego przewozu mebli gdyż widziałam, jak... Hanna F. Dagmara - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybko, tanio, i na czas.... Dagmara Zdecydowanie polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi tej firmy. Panowie stawili się o... Dawid Wigilijny transport (1) Panowie jeżdżą nawet w Wigilię. Kultura, fachowa pomoc, perfekcyjna obsługa.... Karol z Gdyni REWELACJA! (1) PO RAZ KOLEJNY POWIERZYŁAM TEJ FIRMIE SWOJE CHŁODNIE-PRZENIESIONE... ADRIANNA Godni polecenia (1) Aż trudno uwierzyć, że wystarczyło tylko dwóch pracowników aby znieść z... Marcin Hański Tania, szybka i bezproblemowa przeprowadzka! (1) Przeprowadzałem się trzeci raz i była to najmniej stresująca przeprowadzka ze... Wojtek polecam! (1) Panowie przybyli punktualnie, bardzo pomocni i solidni! polecam każdemu Gosia rewelacja!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim "przeprowadzkowiczom" usługi tej firmy!... Michalina