Magdalena Stasiak - ocena (2) Już drugi raz korzystałam z usług tej firmy. Za każdym razem jestem bardzo... Magdalena Stasiak Kuba - ocena (1) Wiele razy korzystałem z Ich usług. Nie ma lepszych niż Ci profesjonaliści :) Kuba Paweł - ocena (1) Kilka razy już korzystałem z usług firmy jako przedsiębiorca. Obsługa godna... Paweł
Agnieszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Agnieszka Zbigniew - ocena (1) Polecam, szybko i na temat Zbigniew Ola - ocena (1) Najlepsza firma z jakiej dotychczas korzystałam Ola Kacper - ocena (1) Bardzo polecam. Zostało wszystko świetnie zrobione Kacper Łukasz - ocena (1) Wszystko ok. Polecam Łukasz Magdalena - ocena (1) szybki, fachowy i bezpieczny transport Magdalena Iwona - ocena (1) Bardzo polecam, profesjonalnie pod każdym względem Iwona Slawek - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie. Szybko, solidnie i bezproblemowo. Polecam Slawek M. - ocena (1) Super firma! Polecam! :) M. Daria - ocena (1) Bardzo solidna, rzetelna firma. Daria Ashley - ocena (1) Szybko, sprawnie i na czas. I tyle w temacie :) Ashley Marcin - ocena (1) Firma bardzo profesjonalna, punktualna oraz dba o każdy szczegół. Każdemu... Marcin Mati - ocena (1) Solidna i uczciwa firma Mati Anulka - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Anulka Katarzyna - ocena (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Bardzo polecam. Katarzyna Hania - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam z całego serca Hania Doris - ocena (1) Bardzo polecam tę firmę. Doris