super!! (1) polecam jedzenie wysmienite! Monika AK - opinia (1) Znakomita pizza! Oryginale włoskie składniki. Pyszne, cienkie i chrupiące... AK Nareszcie włoska pizza w Osowej!!! (1) Właśnie takiej prawdziwie włoskiej knajpki brakowało w Osowej. Pizza nawet... Beata
Warto polecać dalej!!! (1) Jak każdy Polak pizzę jadłam już w wielu miejscach, ale ta, podawana w... Irena najlepsza pizza w Trójmieście (1) Najlepsza pizza jaka jadłam. A jestem wymagajacym klientem. Pyszna na cienkim... mirella Trattoria Gusto (1) Restauracyjkę polecili mi znajomi i ja teraz puszczam dalej - jak najbardziej... Sylwia z rodzinką Najlepsze włoskie jedzenie w Trójmieście. (1) Pizza pyszna! Zupy pysze! Pasty pyszne! Czasami specjalnie nie robię obiadu... Agusia Znakomita pizza (1) Pizza najlepsza, jaką miałam okazję jeść (nie tylko na Osowej). Jedzenie... Magda Super (1) Pyszna pizza na cienkim cieście czysto ładnie miła obsługa Darek i Halina Fajne miejsce, pyszne jedzenie! (1) Uwielbiam pizzę w Trattorii Gusto, ma cieniutkie chrupiące ciasto, które nie... Lenny37 pyszne jedzenie (1) Trattoria Gusto to znakomita restauracja z klimatem. Jedzenie przygotowywane... Natalia