Trattoria del Nettuno, przepyszne jedzenie, lunch znakomity (1) Szef kuchni to właściwy człowiek na właściwym miejscu, jego jedzonko... Ania Przepyszna pizza! (2) Restauracja swoim wystrojem nie daje zapomnieć, że się jest w biurowcu, dosyć... Kristy Najlepsza pizza z bakłażanem w Trójmieście (1) Menu faktycznie mogłoby zostać nieco rozbudowane, ale wszystkie pozycje,... bibi
obiad rodzinny (1) Kilka dni temu wybrałam się na późny obiad z rodziną do Nettuno i 1. Wystrój... Gonia Drogo i nieciekawie (4) Byłam, tam ponieważ lubię kuchnię włoską, lecz zrażona cenami dań długo nie... Anna L Włoski klimat (1) Obsługa miła, pomocna w wyborze. Menu ciekawe, pomimo niedużego wyboru, każdy... Michał B. Wyśmienicie (1) Wraz z narzeczonym wybraliśmy się wspólnie na kolację, trochę problematyczne... Basia Pysznie! (2) Trattoria del Nettuno odwiedziłam razem z koleżanką w dzień otwarcia. Wystrój... Dona Brak kultury i kiepskie jedzenie. (1) Bardzo nie miła obsługa, brak kultury do starszych klientów, jedzenie bardzo... Mieczysław Karolina - opinia (1) Restauracja to typowa stołówka w biurowcu,jeżeli szukacie klimatu włoskiej... Karolina Bardzo dobra włoska kuchnia. POLECAM! (1) Przede wszystkich KUCHNIA! wspaniałe włoskie smaki na talerzu. Jedliśmy pizze... Daniel