Jacek - opinia (1) Trener osobisty całościowo podchodzący do zdrowia, kondycji, sylwetki, diety... Jacek Profesjonalizm i zdrowie! (1) Współpraca z Robertem to zdrowie w czystej postaci. Szukając trenera... Magda i Piotr Nie tylko trener... to najlepszy uzdrowiciel! (1) Uczciwie rekomenduję Roberta wszystkim, którzy ponad piękną sylwetkę... Gosia
Moja ocena (1) Zacznę od tego, że treningi i siłownia to nie była dla mnie rzecz powszednia.... Piotr Efekt gwarantowany i piękny wygląd (1) Bardzo rzeczowo i konkretnie pan Robert podchodzi do każdej osoby i przy tym... monika mistrz (1) Mam 84 lata. Mam też wrażliwy kręgosłup, bolesne kolana i nadwagę. Panu... Stanisław Znakomity fachowiec (1) Współpracuję z Robertem od niedawna ale z całą pewnością mogę powiedzieć że... Michał Bogdan Gdynia Polecam!!!!! (1) Jestem podopieczną Roberta od 3 miesięcy. Nigdy nie miałam styczności z... Asia Polecam (1) Trenowałam z Robertem kilka miesięcy i polecam jego usługi każdemu, kto... Basia Trener Robert (1) Do Roberta zgłosiłem się 5 miesięcy temu. Jestem bardzo zadowolony z efektów,... Tomaszes Wiktor - opinia (1) Jesteśmy od 3 tyg na diecie i treningu od Roberta i powoli widać efekty. Moja... Wiktor 10 kg mniej (1) Witam polecam serdecznie Trenera Roberta w bardzo krotkim czasie zrzucilem... Przemek Super Trener (1) Trenuje z Robertem od początku stycznia. Efekty są super. Bez drastycznej... Seba Profesjonalizm i pasja (1) 3 lata temu, po ciąży chciałam wrócić do formy. Bałam się siłowni że względu... Monika POLECAM (1) Osoba naprawdę posiadająca dużą wiedzę z zakresu swoich usług. Z czystym... Adrian Robert żyje tym co robi. (1) Znam Roberta ok. 7 lat, wiec troche o nim wiem. Ogolnie cwiczenia na silowni... Grzegorz