Marek - ocena (1) Z Ewą trenuję od ponad 10 lat. Zacząłem przed 50-tką. Za mną kilka maratonów... Marek Grzegorz - ocena (1) Ewa to trenerka z ponad 20-letnim doświadczeniem. Przekłada się to na jej... Grzegorz Honia - ocena (1) Najlepsza trenerka jaką w życiu miałam. Profesjonalne i pełne empatii... Honia
Effcia - ocena (1) Profesjonalna trenerka i cudowna kobieta w jednym :) Effcia Dorota - ocena (1) Ewa to marka! Znam ją bardzo długo i miałam zaszczyt z nią pracować .... Dorota Iga - ocena (1) Trenuję z Ewą już od ok. roku i nie mogłam trafić na lepszą trenerkę! Mimo że... Iga M - ocena (1) Najlepsza trenerka pod słońcem M Wojtek - ocena (1) Ewa jest świetnym trenerem personalnym; bardzo zaangażowana, wesoła , o... Wojtek aleksandra - ocena (1) Do Ewy chodzę od 10 lat ,mam chore biodro Regularne ćwiczenia pozwalają mi... aleksandra Adrian - opinia (1) Mega profesjonalne i indywidualne podejście. Bez problemu przygotowała mi... Adrian anon - opinia (1) serdecznie polecam ewę! Indywidualne podejście ! anon Monika - opinia (1) Do Ewy miałam przyjść na kilka treningów w celu poprawienia sylwetki na lato... Monika Karolina - opinia (1) Ewcia to super równa babka! Zna się na rzeczy, dostosowuje treningi do... Karolina Ada - opinia (1) Ewa to najlepszy trener pod słońcem! Duża dawka wiedzy. Słucha ćwiczącego i... Ada Anna - opinia (1) Gorąco polecam treningi z Ewą. Bardzo pozytywna, zawsze potrafi zmotywować i... Anna Karolina - opinia (1) Polecam kazdemu treningi z Ewą. Fajna atmosfera, duzo smiechu i pozytywnej... Karolina Ania - opinia (1) Ewunia zawsze podchodzi do pracy i treningów bardzo profesjonalnie i przede... Ania ann - opinia (1) Najlepszy profesjonalny trener i przyjaciel ann Nie tylko trener (1) Ewa, to nie tylko sumienny, skrupulatny, asertywny, ambitny, doświadczony i... Wierna fanka Pełen profesjonalizm (1) Wspaniała, mądra, wyrozumiała, motywująca, dojrzała kobieta i trenerka. Każde... Miska