POLECAM (1) Wyposażylem u Panów kompletnie całą klinikę. Fachowcy w swojej branży.... Adam Pełen profesjonalizm (1) Polecam wszystkim Tri-Dent profesjonalna i szybko działająca firma. Pan... Krzych Bardzo Profesjonalna Firma (2) Mega profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt wszystko można... Agnieszka
Serwis godny polecenia (2) Miałem doświadczenie już z wieloma serwisami ale TRI-DENT miło mnie zaskoczył... Stomatolog Gdańśk Polecam każdemu Lekarzowi (1) Profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo w zakresie zakupu oraz serwisu... Lekarz Stomatolog martam-ka - opinia (1) Najlepsza dostępna na rynku obsługa!Polecam martam-ka Polecam! (1) Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowy serwis, przystępne ceny!... Piotr Szczerze mogę polecić !!! (1) Najlepsza firma na rynku. Pełen profesjonalizm i dbanie o klienta. Klient Rewelacyjna firma (1) Właściciele firmy profesjonalni, miła obsługa, szybko i sprawnie. Szczerze... Klientka Opinia praktyki stomatologicznej z 16-to letnim stażem. (1) Pełen profesjonalizm, duża wiedza i doświadczenie. Kilkakrotnie korzystałam z... Marzena Nowak-Jarkiewicz zadowolona klientka (1) Jestem klientką TRI-DENTU od początku istnienia firmy.Panowie realizowali ze... ANNA GOŁOTA-KONKOL Agnieszka Piwka - opinia (1) Serdecznie polecam!!! Firma bardzo profesjonalna , szybka realizacja... Agnieszka Piwka Marek Mroczkowski - opinia (1) Szybko i bardzo solidnie. Tak trzymać i powodzenia na rynku!!! Marek Mroczkowski Agnieszka Ruzik-Bolek - opinia (1) Zawsze na wezwanie,szybko i sprawnie dzialaja jesli chodzi zarowno o dostawe... Agnieszka Ruzik-Bolek