AFM Construction - opinia (1) Polecam współpracę z firmą Triscode AFM Construction Łukasz, Investment Advisor - opinia (1) I believe that this is a really good, experienced software team that... Łukasz, Investment Advisor Rafał - opinia (1) Triscode zaprojektowało dla mnie stronę internetową, a teraz jesteśmy na... Rafał
Piotr - opinia (1) I have worked with the Triscode team for several years now. Their commitment... Piotr Marta - opinia (1) Niestety pomimo zaplaty za sklep, nie skonczyli zlecenia, nie przekazali... Marta Delis sp - opinia (1) Firma Triscode wykonywa dla nas stronę www oraz system CRM. Jesteśmy bardzo... Delis sp Polecam tą firmę (1) Zleciłem im unowoczesnienie mojej dotychaczasowej strony i dodanie paru... Łukasz K. Polecam (1) Żetelna firma , godna polecenia. Przyjemna współpraca ,wszystko na czas.... Mariusz Z. Polecam! (1) Zaangażowani, w stałym kontakcie z klientem, otwarci na różnorodne propozycje... Dagmara Triscode polecam w 100% (1) Z czystym sumieniem polecam firme Triscode. Bardzo dobry kontakt z klientem,... Andrzej Polecam (1) Polecam firmę Triscode. :) Dulsek Polecam (1) Szybkie wykonanie i lepiej niż mya Mundo Poleca (1) Konkretna i rzetelna firma. Nie musiałem nigdzie jeździć i marnować czasu,... Marion Polecam (1) Szybko i profesjonalnie Medcent Firma outsourcingowa godna polecenia (1) Projekt wykonany w 100% i to terminowo Łukasz N. Polecam (1) Profesjonalne podejście, dobry kontakt z menadżerem. Aplikacja na androida w... COM Mateusz Mazurek - opinia (1) Jeden z najlepszych Software House z jakimi maiłem przyjemność pracować. Od... Mateusz Mazurek POLECAM! (1) Miałam przyjemność skorzystania z usług jakie oferuje Triscode Software House... Emilia