Trójmiejskie Centrum Osteopatii

Rehabilitacja

Gdańsk, Henryka Sienkiewicza 5A/2

Pani Agnieszka Fizykoterapeutka (1) Polecam Fizykoterapeutkę Panią Agnieszkę, weszłam do niej kulejąc a wychodząc... Beata Polecam (1) Mam dość poważne problemy z kręgosłupem i dopiero pani Agnieszce udało się... Paweł Super (1) Trudno mi ocenić wyposażenie gabinetu, bo nie jestem specjalistą, ale jest... K.
Joanna - opinia (1) Pani Agnieszka pomogła mi pozbyć się uciążliwych bólów kręgosłupa szyjnego.MA... Joanna polecam serdecznie !!! (1) Do Pani Agnieszki przyszłam z polecenia, ponieważ miałam poważny problem z... Dorota Radlińska Seredcznie polecam!! (1) Dzięki rehabilitacji u Pani Agnieszki zapomniałam co to uciążliwe bóle... ania_wis bogini! (1) Boska Pani Agnieszka prowadzi mnie jak typowy specjalista. Fachowe porady i... Michał Cudowne ręce Pani Agnieszki! (1) Pani Agnieszka jest cudotwórcą. Miałam nieustanny ból pleców. Po kilku... Anna Pani Agnieszka pracowała nad moim przypadkiem (1) (dość skomplikowana operacja barku) przez prawie pół roku i dała się poznać w... Krzysztof Brychczyński