Tanya - ocena (1) Super dobře . Vše Tanya Simon Roper - ocena (1) good but a bit pricey Simon Roper onur - ocena (1) Dziękuję. Dziękuję za zainteresowanie. Cieszę się. onur
Olena Tymoshchuk - ocena (1) Bardzo szybkie tłumaczenie, obsługa bardzo miła super polecam serdecznie :) Olena Tymoshchuk Paweł - ocena (1) Polecam, szybko, tanio. Paweł Swapnil - ocena (1) Bardzo polecam Trojmiejskie Centrum Tlumaczen. Tlumaczenie wykonane bardzo... Swapnil Kamila - ocena (1) Korzystałam z usługi rejestracji pojazdu i jestem bardzo pozytywnie... Kamila Alicja - ocena (1) Tłumaczenia zostały wykonane szybko, profesjonalnie i bez żadnych błędów.... Alicja Bartosz Pochyluk - ocena (1) Świetna obsługa, szybko tłumaczą, nie mogę powiedzieć o nich nic złego.... Bartosz Pochyluk Iqbal - ocena (1) Good service and quickly Iqbal Oleksandr - ocena (1) Bardzo dobra praca Oleksandr Yaroslav Chernyshev - ocena (1) Bardzo miła obsługa, wszystko jest ok, sprawne tłumaczenie. Jestem zadowolony. Yaroslav Chernyshev Kateryna - ocena (1) Szczerze polecam! Szybko, super obsługa, jestem bardzo zadowolona. Kateryna Bronisław - ocena (1) Szybko zrobiona rejestracja, bez żadnych komplikacji. Gorąco polecam. Bronisław Alina - ocena (1) Tłumaczyłam dokumenty z języka ukraińskiego. Rewelacja. Szybko i tanio.... Alina Ewa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Tłumaczenie dostałam szybko, a kontakt z biurem... Ewa Zbigniew - ocena (1) Bardzo sprawna i miła obsługa oraz tłumaczenia wysokiej jakości w dobrej... Zbigniew Patryk - ocena (1) Bardzo dobre biuro tłumaczeń. Szybkie terminy, przystępne ceny i miła... Patryk Illia - ocena (1) Super) Wshystko bardzo fajno. Dzienkuje Illia Halyna - ocena (1) Bardzo zadowolona z szybkości i obsługi na najwyższym poziomie. Halyna