Tropikalna Wyspa

Witam, czy ktoś może był na wycieczce z biurem Czerwiński Travel na Tropikalnej Wyspie. Wysyłam z nimi córkę na kolonię a teraz oni organizują w styczniu wyjazd dla dorosłych. Wygląda to całkiem fajnie cenowo no i jest w weekend, więc myślimy żeby skorzystać z mężem. Jeżeli ktoś był i mógłby się podzielić wrażeniami to będę zobowiązana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tropikalna Wyspa

189zł za przewóz to faktycznie nie dużo . Reszta atrakcji i wyżywienie we
własnym zakresie .

Byłam 2 razy . Opłaca się wykupić opcję rozszerzoną ,ze spaniem na plaży.
Mi się podobało,obsługa mówi po polsku .

Bardzo fajna alternatywa na zimowy weekend, pyszne jedzonko polecam Barbecue (samemu komponuje się jedzenie w wybranym smaku z surowych składników). Byłam z moimi dzieciakami i rodzicami, fajne jest to że każdy znajdzie swoją cześć na wyspie żeby się zrelaksować, czy wyszaleć nie przeszkadzając sobie.

Jeżeli koszt wyjazdu wynosi jedynie 189 zł to jest bardzo mało, ponieważ bilet autokarowy do Berlina kosztuje ponad 200, pociąg 25 euro, no i w grupie zawsze jest tańszy bilet wstępu na Tropikal Island :)

To chyba jednak się zdecydujemy. Będzie prezent świąteczny jak nic! Rozmawiałam z biurem Czerwiński Travel i mówili że już zapisy ruszyły i jest spore zaiteresowanie. A ceny wstępu jak sprawdzaliśmy jak nie jedzie się z grupą tylko samemu są wyższe o ok 10 euro to przy kilku osobach wychodzi już całkiem niezła sumka.. Dzięki za pomoc. My jedziemy!:)

A czy ktoś mógłby podać linka z oferta? może tez się zdecydujemy ...

Tu jest link do oferty http://ctravel.pl/products/product/776 ale ja polecam zadzwonić i wypytać o wszystko. Rozmawiałam z taką miłą panią która miała dość sporą wiedzę odnośnie samej tropikalnej wyspy. Przekazała mi dużo takich praktycznych porad co zabrać, co z jedzeniem itp.

Rf3wnież pokazywałam, ale jak coś nie pyrszzło to pretensje noi daty ważności też są krf3tkie, czasem można coś kupić taniej ale czasem nie warto, przez krf3tki termin ważności. pozdrawiam wszystkie zakupocholiczki avonku:D

~zuzka

A mozesz troszke zdradzic jak przygotowac sie na sam pobyt w tropikalnej wyspie ??

Zajefajna sprawa - powiało Egiptem he he he. Pogadam z mężem :D
Dziki za linka a to biuro jest oki? tzn bezpieczne?

Nasza córa jeździ z nimi na kolonie już chyba od 5 lat zawsze byliśmy bardzo zadowoleni i widzę że oni się ciągle rozwijają ale co w tych czasach jest pewne;)

Też rozmawiałam z agentką i się skusiłam bo oferta jest fajna .
Co do opinii ,biuro ma jak najlepszą ,same sprawdzcie.
Będą też organizować wycieczki do Berlina w późniejszym terminie

Podbijam, bo za chwilę wakacje i szukam opinii. Wpadła mi w oko oferta BUT http://www.kochamwakacje.pl/ - ktoś wysyłał z nimi dzieciaki? Zadowolone wróciły?

Samo Biuro But ma sporą ofertę nawet jeśli chodzi o te najmłodsze dzieci. Ja kojarze że w skzole organizują wycieczki właśnie z tym biurem. Myslę że warto przejrzeć ich ofertę. a ja jak coś dowiem się znajomej, bo jej dzieci rok temu były na obozie z tego biura.

Byłabym wdzięczna, gdybyś mogła zapytać. Interesuje mnie w jakim wieku dzieci, jak ona ocenia jako mama to biuro, no i rzecz jasna, jak same dzieciaki - czy zadowolone, czy chętnie jechały itd. Najlepsze są zawsze opinie z pierwszej ręki. Z góry dziękuję. :)

A to może ja odpowiem, bo mam na świeżo. Zaliczyliśmy z nimi kolonie, a w tym roku Zieloną Szkołę. Jeśli chodzi o moją opinię jako matki to nie mam żadnych zastrzeżeń. Dzieci czyste, dopilnowane, czas zorganizowany i co najważniejsze wróciły naprawdę szczęśliwe.

Inne tematy z forum

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...