świetnie (1) chłopaki uwinęli się ze wszystkim piorunem ))) tomek Świetny efekt końcowy (1) Współpraca z tą agencją przebiegała niekiedy szorstko, ale jak się później... Krzysztof Osiak Kreatynie i elastycznie (1) We współpracy z agencją szczególnie cenię sobie ich elastyczność rozumianą... Malwina Instytut Miasta
Wspaniała kreatywność za rozsądną cenę (1) Agencja True wykonała dla mnie 2 strony. Zanim jednak natrafiłam na nich... Agnieszka Architekci Ślubni& Slu Polecam - kreatywność & nowe trendy (1) Grupa Travel korzysta z usług Agencji TRUE od 2007 roku, która wykonała kilka... Grupa Travel / Dział Marketingu Marek - opinia (1) Jeśli chodzi o kreatywność to nie mam większych zastrzeżeń, jeśli komuś się... Marek Oryginalne projekty graficzne (1) Bardzo cenię sobie współpracę z agencją TRUE, tempo pracy może nie należy do... Iwona Sport & Travel Świetna robota! (1) Usługi świadczone przez TRUE są naprawdę na bardzo wysokim poziomie.... Michał Paweł - opinia (1) Bardzo fajna wiedza merytoryczna (nie tyle informatyczna, co i marketingowa,... Paweł TRUE (1) nie spotkałem się chyba z osobami zadowolonymi z tempa pracy artystów. a... Qczyn Agencja ze świetnymi projektami (1) Dziwię się dwóm poprzednim opiniom. Panowie z True mają niesamowite pomysły.... Michał Zenada (2) Terminowosc dla tych Panow to termin wyjatkowo abstrakcyjny, no chyba ze... iza ZGADZAM SIĘ Z IZĄ!!!!!!! (2) Czasami zadaję sobie pytanie jak oni utrzymują się jeszcze na rynku. Miałem... Łukasz profesjonalna obsługa (1) młody prężny zespół, pełen innowacyjnych pomysłów, wysoka jakość usług,... Krzysztof