Trump a sprawa polska.

Ktory pierwszy ktetyn z PIS powie że Trump odwołal wizytę w Polsce z powodu awarii Czajki ? Czyli z powodu PO i Trzaskowskiego bo za późno poinformował . Ja obstawiam że zrobi to ktetyn Suski vel Caryca .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem w stanie uwierzyć, ze Trump odwołał wizytę w Polsce ze względu na huragan, który ma dotrzeć do Florydy.
W sytuacji kryzysowej prezydent musi być ze swoim narodem.
Głupie są te wypowiedzi, które wskazują ze odwołał z powodu PiS.
Równie głupie jak przypisywanie PO odpowiedzialności za awarie w oczyszczalni.

Szczytem oderwania bolszewików od rzeczywistości są działania tzw. Rzadu związane z oczyszczalnią z pominięciem władz Warszawy.
PiS jednak dobrze umie robić kampanię na ściekach, próbkę swoich możliwości dał kiedyś w Gdańsku pan Kacperek.

PiS stara się zyskiwać, gdy jakieś nieszczęście dotyka Polskę. Im zawsze najlepiej wychodzą zdjęcia na tle jakichś klęsk.

A pamiętacie jak Pan Błaszczak (w PiS-komunistycznym Rządzie pseud Prototyp) jeździł do Borów Tucholskich aby się fotografować przy strażakach, nie podejmując jednocześnie żadnych działań ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kretyn bisuje: " Wraz z wojskiem musimy budować instalację, która odbierze ścieki Platformy. Władze Warszawy dalej mówią, że nic się nie stało. A zdychają już nawet szczury."
Którzy z przydu*asow PIS zechce bronić tej tezy Carycy ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?