Trwała depilacja męskich pleców

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Hej dziewczyny, wraz z moiw misiem mamy problem z jego owłosieniem na plecach, wiadomo-pociągające nin jest. Nie chcemy golić pleców bo tylko wzmocnimy włosy. Czy są jakieś sposoby trwałego pozbycia się takiego owłosienia, jakiś laser czy coś? Ile takich zabiegów potrzeba, jaka jest ich cena i skuteczność?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Trwała depilacja męskich pleców

Polecam po prostu zadzwonić do jakiejś kliniki, gdzie wykonują laserowe depilacje.

Mieć dzika na klacie i plecach, to więcej futerka na Twoim misiu. Miś jest wtedy bardziej pluszowy ;)

A tak swoją drogą, to ja nie nadążam nad goleniem włosów z nosa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

to tylko laserowe i nie kazdemu mozna na stałe usunąc

Wykonuję depilację depilację pastą cukrową, może nie jest to depilacja na stałe, ale daje dość dobre efekty na długo i jest na pewno lepsza od wosku.Mam kilku klientów, którzy co jakiś czas korzystają z tej metody depilacji, co w wypadku pleców nie jest bolesne w porównaniu do klatki piersiowej.Moja strona http://www.rozany-ogrod.pl/, cena usługi to 80zł

Inne tematy z forum

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Rozwod dobry adwokat (404 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...