Tryton

Aranżacja wnętrz

Gdańsk, Janusza Meissnera 6E/4

Porada architekta (1) Planując remont mieszkania postanowiłam skorzystać z porady architekta -... DS Cudowne biuro (1) Z usług Pani Agaty korzystałem w ciągu ostatniej zimy. Wspólnie zrobiliśmy... Grzegorz Biuro (1) Pani Agata jest osobą rzetelną, cierpliwą, o pogodnym usposobieniu, easy... Tomasz
Pozytwnie (1) Pozytywnie, bardzo pozytywnie. Polecam bez najmniejszych skrupulow. Nasze... Tom i Al Tylko same plusy- Polecam (1) Jesteśmy zadowoleni z aranżacji jaką wykonał dla nas Tryton. Pani Agata... Rysiek GODNE POLECENIA (1) Z P.Agatą z nam się nie od dzisiaj ale zawsze potrafi zaskoczyć mnie swoją... ZADOWOLONA MAGDA M Mieszkanie w Oliwie (1) Z panią Agatą współpracowałam już po raz drugi. Pierwszy raz 3 lata temu przy... Grażyna PROJEKTANTKA GODNA POLECENIA (1) Pani Agata, to projektantka godna polecenia. Jest osobą 100% spełniającą się... Mirosław Andryskowski Firma godna polecenia! (1) Już po pierwszej wymianie zdań z p. Agatą wiedzieliśmy, że dobrze trafiliśmy.... BiM Absoulutnie na TAK (1) Wspaniała współpraca - solidny i odpowiedzialny partner w interesach - życzę... Marlena Polecam szczególnie do missions impossible (1) Pani Agata znakomicie spisała sie doskonale aranżując kompletnie nieustawne... Jan Poddasze we Wrzeszczu (1) Pani Agata jest sympatyczną, energiczną i kreatywną osobą. Dzięki niej dużo... Ola i Bartek Mieszkanie Osiedle Piastow Gdansk (1) Pani Agata to bardzo rzetelna i solidna projektantka o szerokim zakresie... Jurek i Ewa SALON FRYZJERSKI (1) Z PANIĄ AGATA WSPÓŁPRACOWAŁO MI SIĘ IDEALNIE, BYŁA DOSTĘPNA O KAŻDEJ PORZE... SKELNIK ANNA Super projektantka (1) Pani Agata jest bardzo dobrym fachowcem, zna się na rzeczy.Zawsze... Wiola POLECAM (1) Cieszę się, że miałam okazję skorzystać z usług firmy Tryton. Pani Agata jest... Dorota 3-pok => 4-pok (1) Pani Agata wykonywała nam kolejny projekt - mieszkanie 3-pokojowe, które... Agnieszka & Darek Darek & Agnieszka z Sopotu (1) Niełatwe zadanie dostała od nas Pani Agata, aby z malutkiej, zniszczonej... Darek POLECAM (1) Polecam w 100%-solidnie, z pomysłem i niedrogo.Pani Agata proponuje ciekawe,... Ania Tylko Tryton :) (1) Polecamy każdemu kto chciałby szybko i z pomysłem urządzić sobie... Marcin i Monika