Trzask.... i po długopisie.

https://youtu.be/fojN3jESyIk
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Coś mi się zdaje ze wiekszość tego nie skuma :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja kumam. Ludzie kultury chcą mieć prezydenta proeuropejskiego, czyli Trzaskowskiego, symbolicznie łamią długopisy. Długopis to symbol Dudy, który nie odpowiada im (choć przecież też jest Europejczykiem). Długopis chyba dlatego, że podpisywał tylko ustawy, które mu podsuwał PIS, czemu przeczy, podając, że czasem wetował.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brawo, minona.
Na wyborcę Trzaskowskiego nadajesz się doskonale.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

ty z pewnością świetnie się nadajesz na komuszego wyborcę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Za PIS-u był święty spokój. Za PO zresztą też. Tak to wspominam. Kiedy lewica coś znaczyła albo Samoobrona, wtedy był ciągły chaos. Od 2010 zaczęto coś budować, nastąpiła jakaś stabilizacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko z pamięci napiszę, żeby rozruszać się z rana. Nie będę nic googlował, bo trzeba wstać wreszcie. Za PO samobójstwa popełnili: sierż. Zielonka Reimiusz Muś, Szpneta, Grzegorz Michniewicz, Andrzej Lepper, generał Petelicki. Poćwiartowano Wróbla i zatarto ślady szlifierkami. Tobiasz zmarł na serce w czasie tańca. Poseł Gruszka dostał wylewu. Profesor archeologii zginął w wypadku, któego opis zamieszczono w internecie (ktoś zadbał o to). No i rozbił się samolot. Cyba zaszlachtował Rosiaka. Banalnego zabiegu nie przeżył najbogatszy Polak, Kulczyk.
Za PiS w wypadku zginął poseł Wójcikowski. Brunon Kwiecień nie wyszedł z więzienia i już nie wyjdzie (wrobiony jeszcze za PO), podobnie bokser Cygan Kostecki. Samobójstwo popełniła Ewa Żarska. Stefan zabił prezydenta Gdańska, ale do dziś nie ma wyroku, ani chyba nawet aktu oskarżenia.
Za PiSu jest mimo wszystko spokojniej, ale ogólnie jeśli chodzi o tajemnicze zgony, to dużej różnicy między PRLem a III RP nie widzę. Jeśli juz to na korzyść PRL, bo teraz giną m.in. generałowie, wicepremierzy etc.
Jeśli chodzi o Lindę, Jandę, Stuhra i innych to wiadomo, ze lepiej słuchać ludzie mądrych a nie sławnych. Podliczyłęm słupki i wychodzi mi, ze prezydentem zostanie Rafał Trzaskowski. Ale to jest prawie 50/50 szansy. Jakaś tam mobilizacja jest potrzebna bo to już nei są żarty. Promotor Rafała ma duży udział w podpaleniu USA, a to co robia Murzyni tam, to Arabowie będą zroba na dniach w całej zachodniej Europie. Hegmonem światowym staną się Chiny, lecz USA nie poddadzą się bez walki.
Nie wiem, po co ja to pisze ani czy to wysyłać. To fake, zabawa taka ;) Ważne jest lgbt i że Duda nazwał Tuska cykorem.

https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pominąłeś Miodowicza, pewnie celowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejne cudowne objawienia ravena. Pochwal się, które z nich, a było ich sporo, spełniły się? Z równym skutkiem możesz analizować ceny skupu braków cukrowych w czasach rządów poszczególnych frakcji politycznych, na obsadę fotela prezydenckiego w Białym Domu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Kolejne cudowne objawienia ravena."

Ile tego typu objawień miał dotychczas ma tym forum twój starszy stopniem kolega skajajwaj? Ile jest wpisów o samozaoraniu, końcu reżimu, itp jego autorstwa? W tej sprawie żadnych uwag nie miałeś.

"Pochwal się, które z nich, a było ich sporo, spełniły się?"
No proszę, pochwal się.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po jaką cholerę te durne gadki?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdysiek :]
To nowa fryzura? Czy insza zmiana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co się nie spełni? Trzaskowski nie wygra w II turze, a Arabowie nie zrobią jesieni średniowiecza z rzyci tych ogłupiałych, białych egoistów z tego upadłego przylądka Europą zwanego? Nie będę z tego powodu rozpaczał, bo to byly przecież czarne wizje. Zresztą u nas to najwyżej ruda z kodu i Andrzejek Hadacz nasikaja na pomnik Sienkiewicza w proteście przeciw wyzyskiwaniu Kalego przez Stasia Tarkowskiego. Bo tego komunistycznego szmondaka, Tuwima raczej nie ruszą. Nawet za wierszyk o Murzynku Bambo. To by o antysemityzm niebezpiecznie się otarło.
Od nas wyjśc iskra, ale to nie jest bezwarunkowe. Izraelitów 40 lat po pustyni przeczołgano, aż zrozumieli i stali się gotowi.
Szukam jakiegoś oazowego smętu para mia...

https://www.youtube.com/watch?v=aEMnM1BnHkI
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (13 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

muza na dziś (777 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....