solidny, odpowiedzialny fachowiec (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej naprawy obcasów w trzewikach... Joanna Powrócę TU (1) Skorzystałem z usług szewskich za poradą znajomych i jest dobrze. Przystępne... Pierzasty Godny polecenia !!!! (1) Wielokrotnie korzystałam z usług zakładu (szewc,kaletnik) jestem bardzo... martadecor -dekoracje ślubne
Bardzo dobry fachowiec (1) Już wielokrotnie korzystałam z usług tego czerwca.Jestem bardzo... Marta Zdecydowanie polecam (1) Korzystałem dwukrotnie z usług. Moim zdaniem bardzo rzetelny fachowiec i do... Roman Tu szewc (1) Drogo i byle jak szkoda słów Ja ekspresowa wymiana zamka (3) Od miesięcy nosiłem się z zamiarem wymiany zamka w plecaku i szukałem... ronin jesteście niesamowici!! (2) Czekałem jakiś czas z wystawieniem tej opinii, ale teraz mogę z całego serca... Michał NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Buty odebrane po 2 tygodniach- wyglądają jak psu z gardła... Ja Tragedia!! (2) Oddałam 3 pary butów do prostych napraw (w dwóch jedynie wymiana fleków) i... Małgosia Szybko tanio i bez naciągania (1) Wybrałem się tam z zepsutymi zamkami w torebce żony i w polarze. Oba zostały... Piotr Brak profesjonalizmu? Więcej - dziecinada niestety. (1) Piszę tę opinię dopiero teraz, ponieważ przygniotły mnie obowiązki remontowe,... Pani Remont Artur - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony! Buty, które nadawały się do wyrzucenia, wyglądają... Artur