Udało im się ... (1) Naprawili mi Suzukę, pomylili się tylko raz - ale przed nimi w ten sam sposób... vonBraun Dawno temu ... (1) byłem z VW Golf IV. W autoryzowanym serwisie zdiagnozowali uszkodzenie... afterburner.pl Sylwek Zafira - opinia (1) Zwariował układ ABS w Zafirze B. Komputer pokazywał prawy przedni czujnik ,... Sylwek Zafira
Solidnie, profesjonalnie, drogo (1) Potwierdzam opinie innych użytkowników, serwis p. Tuchołki należy traktować... Adam Drogo ale SOLIDNIE (1) Cenią się jak cholera, ale za to solidni. Miałem dosyć trudny do... z. POLECAM (1) Szybka i profesjonalna obsługa. W ciągu 15 minut zdiagnozowano usterkę w moim... Rekin SUPER Serwis (2) Pojechałem ze swoim mercedesem na lewecie do serwisu MERCEDESA na lawecie... Krzysztof NAPRAWDE WARTO "NISZCZĘSNA ZAFIRKA" (1) WSZYSCY "MECHANICY"CHCIELI WYMIENIC CAŁY SILNIK A W TYM ZAKŁADZIE ZACZYNAJĄ... RAFAŁ DROGO (1) Za komputer do bmw chcieli 800 zł. za samo diagnostykę 120. i niby inny nie... Michal BIJĄ NA ŁEB WSZYSTKIE SERWISY I WARSZTATY W 3-MIEŚCIE (I CHYBA NIE TYLKO...) (1) Samochód przestał w innym warsztacie 2 tygodnie. " Fachcowcy"-tylko z nazwy i... galeon TO SA NAPRAWDE FACHOWCY (1) POLECm wszystkim ten zaklad jezdzilem po wszystich warsztatach z fiatem punto... seba7711 ..::] PRAWDZIWI PROFESJONALIŚC [::.. (1) Od pół roku bujam sie z moim BMW po servisach wszedzie rozkładają rece,... Karol BMW Ogolnie przecietny serwis (1) Obsluga sprawia wrazenie jakby byla pepkiem swiata.Zamontowany chip zwiekszyl... Jacek1967 słaby fachowiec (1) mój samochód stał w tym warsztacie 7 dni. Opryskliwe traktowanie klienta i... Tomek REWELACYJNA DIAGNOSTYKA (1) Może nie są najtańsi, ALE prawidłowa diagnoza usterki była postawiona w... Viszna