Wyjatkowe miejsce :) (1) Bardzo polecam masaz stóp,który polączony jest z masażem głowy,pleców i... Ania nie miła obsługa i dziwny nasaz (1) Nie było miło kiedy musiałem czekać az ktoś sie zajmie mną. Masaz byl jak nie... Ryszard Masaż TUI-NA (1) Miałam morzliwość skorzystania z serii masaży TUI-NA . Wspaniała sprawa. W... Barbara
Bardzo klimatycznie (1) Bylem pierwszy raz na masażu chińskim (klasycznym) i pierwsze wrażenie w... Łukasz Bardzo polecam (1) Miałem przyjemność mieć wykonany kilka krotnie masaż stóp i całego ciała... Adrian rewelacja! (1) Bardzo ciepłe i klimatyczne miejsce, przesympatyczna obsługa. Masaż wykonany... blondie Tuina lepsza od pogotowia! (1) Wczoraj zlapal mnie paralizujacy bol prawej czesci plecow, w efekcie czego... Gosia Polecam zajęcia jogi (1) Polecam zajęcia jogi. Prowadzone ze starannością i humorem w kameralnej... Aga klimatyczne miejsce (1) zrelaksowałam się i na chwile zapomniałam o wszystkim - i chyba właśnie o to... Kasia masaż (1) Zdecydowanie polecam,100% profesjonalizmu.Najlepszy masaż jak i salon w... Piotr Zdecydowanie warto:) (1) Na pewno tam wrócę...fantastyczny masaż i wspaniała obsługa. Pierwsza... Karolina niezwykłe miejsce (1) Profesjonalny masaż wykonywany przez chińskich masażystów, piękne wnętrz,... ania