Kraina Lodu (1) Polecamy urodzinki w Tuptus. Moja córka była zachwycona swoimi urodzinami z... Mama Animacja Smerfetki (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Animatorki Smerfetki, która była na urodzinach... Katarzyna urodzinki 4-latki (3) Impreza skladala sie z 8-miu osob + animatorka. Animatorka za ktora... gosia s
Jak na urodzinki to tylko do Tuptusia! (1) Mój syn obchodził w tym roku 6-ste urodzinki w Tuptusiu. Było SUPER!... Ania,mama Bartka urodzinki (1) Trzy razy organizowałam synkowi urodzinki w Tuptusiu w Auchan na 4latka, 5 i... MAGDA ZP Urodzinki - polecam (1) Organizacja urodzin bardzo dobra. Były to 5 urodziny bliźniaczek. Panie -... Gosia Rewelacyjna alternatywa dla przedszkoli (1) Moje 6-letnie blizniaczki az piszcza z radosci jak wiedza ze maja jechac do... Mama Sary i Soni Urodzinki w Tuptusiu (1) Witam. Ja również organizowałam urodzinki na tym placu zabaw. Były to... Mama gosia - opinia (1) Witajcie! Dot.opini urodzinek 4-latki. Zaskoczył mnie pozytywnie telefon w... gosia M. - opinia (1) Całkiem przyjemna atmosfera, miła obsługa. Godne polecenia :-) M.