Bardzo sympatyczne panie!!!! (1) Super obsługa bardzo dobre podejście do dzieci chodzimy juz tu 5 lat z... Mama nadi i kalinki masakra (2) dzis korzystajac z placu zabaw doznałam szoku . I chce sie podzielic tym z... mmmmmm Super plac zabaw! (1) Polecam każdemu ten plac zabaw. Moje dziecko jest zachwycone za każdym razem... Mama
Jestem na nie! (1) Niestety aktualnie moja opinia nie może być inna. Kiedyś z synami chodziłam... Mama Beznadziejne miejsce (2) Zjeżdżalnie bardzo ostre praktycznie pionowe. Dzieci boja sie tam zjeżdżać... Ania Urodziny (2) Wybrałam 5 pakiet dla córki , Nie było przebrania dla solenizantki Nie było... Magdalena WSPANIALE! (1) Cudowne miejsce. Moje dzieci bawiły się jak nigdy. Wszystkie były zadowolone,... Martyna Polecam! (1) Polecam Plac zabaw Tuptuś :) Nowa kasjerka poznana przez moje dzieciaczki... Rodzic Polecam ! (1) Co tu dużo pisać :) Polecamy gorąco wszystkim Tuptusia ! Pani Anetka jest... Ania Polecam! (1) Co tu dużo pisać :) Polecamy gorąco wszystkim Tuptusia ! Pani Anetka jest... Ania Polecam! (1) Przemile Ciocie Myszki, które są uwielbiane przez moje dzieci :) fajne... Mama Blizniaczek Najlepsze Urodziny (1) Jakiś czas temu moja córeczka była gościem na urodzinach swojej przyjaciółki,... Zadowolona Mama Najlepsze urodziny! (1) Jakiś czas temu moja córeczka była gościem na urodzinach swojej przyjaciółki,... Zadowolona Mama dziękujemy (1) Motto mojego synka to dzień bez tuptusia to dzień stracony.Dziś odwiedziliśmy... gosia Polecam! (1) Ulubione miejsce mojej córki! Panie bardzo miłe. W szczególności pani Ala,... mama Zuzi Sylwia - opinia (1) Niestety muszę wyrazić moje niezadowolenie z placu zabaw Tuptuś w Rumii, a... Sylwia polecam (1) Mam rodzinę w Rumi i jak przyjeżdżam z dziećmi zawsze tam zaglądam. Dzieciaki... kasia B