Joanna - opinia (1) Szybka mozliwosc nawiazania wspolpracy, efektywna kooperacja, slyszenie... Joanna Klaudia Romanowska - opinia (1) Firma TurboSEO zmierzyła się z wyzwaniem postawienia od zera mojego sklepu... Klaudia Romanowska Eko - opinia (1) Zamówiłem stronę internetową dla projektu Ekologicznego. Strona z budynkiem... Eko
Vigo - opinia (1) Super wsparcie turboseo w zakresie IT i programowania aplikacji. Polecam... Vigo GdanskAirportTaxi - opinia (2) Wystarczy spojrzec na nasza strone gdanskairporttaxi.pl . Marudziliśmy... GdanskAirportTaxi Zuzanna - opinia (1) Czas realizacji na wykonanie strony nie przedłużał sie, profesjonalne... Zuzanna Pawel - opinia (1) Wspaniałe podejście do klienta.Wszystko rzeczowo z ogromną cierpliwością... Pawel Rita - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania strony. Bardzo polecam!! Rita Agnieszka - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie. Polecam, super kontakt i wykonane usługi. Agnieszka Podwykonawca - opinia (1) Miałem okazji współpracować z firmą Turboseo przy kilku projektach jako... Podwykonawca klient - opinia (1) profesjonalna usługa SEO wykonana w przyzwoitym tempie i z należytym... klient Gastronom Wybrzeża - opinia (1) Firma wykonała dla mnie dwie strony internetowe. To są moje nie pierwsze... Gastronom Wybrzeża Kacper - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z współpracy z tą firmą, cechuje ich pełny... Kacper Patryk - opinia (1) Bardzo sprawnie i solidnie wykonana usługa Patryk Marek - opinia (1) Jestem pod mega wrażeniem umiejetności i kreatywności, którymi wyrożnia się... Marek Dobry kontrahent w interesach (1) Korzystałem z usług Turboseo.pl - naprawdę profesjonalne podejście do tego co... Paweł Travel