Ogłólnie rzecz biorąc osrodek w porzadku ale...no własnie oferen mija się z prawda w kilku detalach a mianowice : do wejścia na plaże od ośrodka jest około 500 metrów a nie jak pisze 150 m (łatwo policzyc po tablicach informacyjnych tegoz samego ośrodka), brak zasięgu bezprzewodowego w pokoju - dotyczy domku nr 10 obok stołówce ( włascicielka na moje pytanie dlaczego tak jest odpowiedziała mi, że w ofercie nigdzie nie jest napisane, że internet mam mieć w pokoju i że moge sobie wyjść na dwór i korzystac do woli (pozostawie to bez komentarza). Jeśli chodzi o sam pokój to nie mam zastrzeżeń oprócz niemiłego zapachu wydobywającego się z klozetu w czasie pochmurnych dni. Korzystałem z usług stołówki i jedzenie w porządku ale monotonne. Ogólnie rzecz biorąc standart przecięny a cena za pobyt zbyt wysoka (podobno instnieje możliwość negocjacji ceny) prosiłem o pokój z balkonikiem a dostałem z krata w oknie bez balkonu. Uważam, ze właściciel niestety ustawiony jest na maksymalny zysk a turyści niech martwią się sami. Co do tramwaju to lepiej opłaca się jechac do miasta samochodem dot. 3 osobowej rodziny taniej wychodzi parking niz bilet na komunikację miejską.