Koszaki - ocena (1) Polecam , jest teraz dobrze zarządzany. Koszaki Mundi - ocena (1) Prym wiedzie w całym Domu Wczasowym Kierownik p. marek - nie zastąpiony we... Mundi Ania - opinia (1) Byłam zmuszona zrezygnować z pobytu w ośrodku ponieważ nie mieliśmy łóżka,... Ania
Włodek - opinia (1) Przebywaliśmy w obiekcie z 1na 2 lipca 2020 i szkoda że tylko jedną dobę.... Włodek Stefan - opinia (1) Świetny klimat, można poczuć się jak w domu Stefan Wojtek - opinia (1) Super obiekt, super ludzie, znakomita atmosfera, gorąco polecam Wojtek Krzysztof Chochół - opinia (1) Przyjechaliśmy do ośrodka z pod Krakowa na parę dni i miejsce jest. Super... Krzysztof Chochół polecam (1) nie jest to hotel wiadomo ,ale żeby dobrze zjeść i być blisko morza to... kuracjusz Jak dla mnie REWELACJA! (1) Można szczerze polecić innym pobyt w tym ośrodku. Obsługa na najwyższym... Anna Opinia (1) Dla grupy 50 dorosłych os. wspaniałe miejsce na spotkanie. Udostępniony... Jolanta Lelińska Waldemar (1) Przyjemna obsługa ,Własciciel elegancko podchodzi do klientów to co pisza... Waldemar Tragedia, nie polecam (1) Jednym słowem bród jeśli chodzi o domki dla 4 osób. Z obrzydzeniem wchodzi... Iwona Odradzam dla rodzin z małymi dziećmi (1) Ośrodek nie posiada żadnych podjazdów dla wózka, wszędzie są schody- do... Wioleta Piękne miejsce (1) Dla mnie miejsce naprawdę zrobiło ogromne wrażenie- cisza, spokój i właśnie... Adam Nie polecam (1) Pana który przydziela pokoje- niepomocny, niezyczliwy, zachowywał się tak... Natalia Kowalska Gorąco polecam nawet w zimne święta Wielkanocne (2) Hotel położony rewelacyjnie, praktycznie z bezpośrednim wyjściem na plażę.... Basia z Rodziną Wielkie rozczarowanie (1) W domku całorocznym brud. Rzekome dwie sypialnie to w rzeczywistosci jedna... Alina Imprezy-strasznie cienko, brak zaangażowania-nie polecam (3) Imprezy rodzinne na bardzo niskim poziomie-puste talerze ustrojone... MISIEK POLECAM (1) Pokoje ładne i czyste, a do tego z widokiem na morze. Nie ma co prawda... Marcin Za..... ste miejsce. Dla niewybrednych jak znalazł. (1) Długo szukałem ale w końcu znalazłem ośrodek odpowiadający mojej rodzinie.... Tadeusz