Fantastyczy ośrodek! (1) Ostatni weekend spędziliśmy ze znajomymi w Omedze, świetny ośrodek warty... Natalia Omega (1) Super ośrodek! Kuba Spotkanie klasowe 19.10.2013r. (1) Perfekcyjna obsługa, bardzo smaczne dania. Brawo dla szefa kuchni!!!.... Jolka z tej klasy
Uroczysty obiad (1) Bardzo polecam ! Miła i życzliwa obsługa.Pięknie udekorowany stół. Super... Beata Polecam (1) Miejsce godne polecenia nie tylko na imprezy integracyjne,ale również na... Paweł Wesele w Galionie - bardzo polecamy! (1) Niedawno mieliśmy w Galionie wesele na ok. 80 osób, z poprawinami. Jesteśmy... M&M ośrodek Melisa (1) Polecam ośrodek Melisa w Sobieszewie. Przyjeżdżamy od wielu lat tutaj. Z... zadowolona Aldona Paluchowska - opinia (1) Byłam wczasowiczem w ośrodku przy wydmach już po raz kolejny. Podróżowałam z... Aldona Paluchowska Impreza urodzinowa (1) Zorganizowałem dziewczynie, było super. Spokój, dobre jedzenie, atmosfera ok,... Jarek Swojski klimat (1) Po weekendzie dzieciaki chcą do Bielkówka wracać, wyjeżdżone na rowerach,... Kamasia Fajne miejsce (1) Weekend w Bielkówku udany. Skusili mnie rajem dla rowerzystów i nie... Jagoda Wspaniali ludzie (1) Nie ja byłam gościem w DW Rzemieślnik ale organizowałam tam pobyt większej... UG Sylwester (1) Czytam opinie o sylwestrze w Rzemieślniku i nie mogę się z nimi zgodzić. Ci,... RH+ Bardzo przyjemne miejsce (1) Bardzo miłe miejsce na wypoczynek.Pokoje duże i czyste. Dobre... Magda uczestnik - opinia (1) Sylwester2012/2013 to porażka - jedzenie marny katering- muza ok . o ile nie... uczestnik agnieszka i mariusz - opinia (1) Chrzciny odbyły się na ładnej sali z dostępem do tarasu z którego widać... agnieszka i mariusz NIE POLECAM!!! (1) BARDZO BARDZO NIE MIŁA OBSŁUGA!!!Zarówno przez telefon jak i w kontakcie... życzliwa:) super zadowoleni (1) Byliśmy po raz drugi na wczasach w Kamiennym potoku w Sopocie Natura... lublinianie Turysta z południa (1) Ogłólnie rzecz biorąc osrodek w porzadku ale...no własnie oferen mija się z... Tomek poznaniacy (1) Minął juz tydzień a my wciąż wspominamy nasze wczasy w Kamiennym... Elżbieta.