warszawianie (1) Uwaga-własnie wraz z całą rodziną spędziliśmy wczasy 10-cio dniowe w Sopocie... Wojak barbara starczak - opinia (1) Korzystałam z usług Ośrodka kilkanaście razy - pokoje czyste,zadbany teren,... barbara starczak opinia na temat uroczystego obiadu w Hotelu Galion (1) W maju 2012 Hotel Galion zorganizował mi uroczysty obiad z okazji urodzin dla... Kobieta
Rzetelna ocena (1) Trudno ocenić ośrodek, kiedy po dokonaniu rezerwacji dwa tygodnie przed... slnko kocik - opinia (2) Wspaniały sylwester:) kocik osrodek (1) pokoje nieładne w czasie burzy pokój zalało drzwi na taras z pokoju się... jerzy Odpowiedz właściciela 2012 (1) Właściciel agrobazy nie odpowiada za nieudolnośc, nieuczciwośc i niejasne... krzysztof mielewczyk Sylwester 2011 (1) Rewelacja - świetne jedzenie, wspaniała obsługa i super zespół - naprawdę... Iwona przyzwoicie, bez uwag (2) przyzwoicie, bez uwag K. porażka. (2) Każda strona OW ''Kamienny Potok'' zawiera informacje o ogrzewaniu w domkach... niezadowolona. polecam to ..............za mało (1) dzis w dobie zagonienia za pieniadzem spotkac taka osobe jak Pani Wiesia to... Ewa ala - opinia (1) tragedia! ceny nie adekwatne do warunków. brud brud brud. pająki robale. brak... ala AGNIESZKA I RAFAŁ - opinia (1) SUPER.... MIŁE,CICHE I BARDZO ŁADNE MIEJSCE. POLECAMY ZWŁASZCZA RODZINOM ALE... AGNIESZKA I RAFAŁ anka - opinia (1) okropnie!!! anka rozczarowana (1) Domki drewniane ciasne i ciemne zaniedbane,teren ładny zaniedbany i... NIEZADOWOLONY Ali. - opinia (1) Byłam i żałuję, źle wydane pieniądze. Autor strony internetowej promującej... Ali. Bardzo czysciutko i kulturalnie (1) Witam, spedzilismy w tym osrodku kilka dni, naprawde szczerze polecam... elzbieta Bal sylwestrowy (2) Dobra jakość za rozsądną cenę. Dawno się tak dobrze nie bawiliśmy. Kamil polecam (1) Znowu spędziłem w KORALU fajny urlop.Nic się nie zmieniło.Spokój cisza... Marek Szachewicz Bardzo dobra kuchnia, wspaniała atmosfera, tanio i blisko do Morza. Jadę za rok! (1) Bardzo dobra kuchnia, wspaniała atmosfera, tanio i blisko do Morza. Jadę za... Wczasowicz