ciekawa oferta, dobra obsługa (1) wycieczkę kupowałam w sierpniu, pani mi szybko doradziła fajną ofertę, jestem... magda fajna sala (1) Byłem tam gościem weselnym więc organizacji i cen nie porównam, ale sala... gość polecam (1) Często odwiedzam ten lokal z rodzinką. Jedzenie przepyszne, zwłaszcza pierogi... GW
Pozdrowienia (1) Bardzo fajna lokalizacja, hotel tuż przy plaży, miły personel, czysto w... Ada katastrofa (1) Panie w biurze owszem są miłe, ale tylko wtedy gdy chcesz kupić wycieczkę... urlopowiczka Gorąco polecam (1) Byłam w Sopocie wraz z 6 koleżankami. Dlatego możliwość połączenia... Madzia tani, rodzinny wypoczynek (1) po przeczytaniu poprzedniej opinii jechaliśmy do bursy z pewnymi obawami,... Gośka mg - opinia (1) co ja dużo będę mówić. wszystko było po prostu świetnie. Od przywitania gości... mg Tunezja (1) Dzięki miłemu Panu w biurze, wszystko dobrane tak, żeby nam pasowało, a co... Marta S. Wesele (2) Pełen profesjonalizm. Jedzonko bardzo dobre i smaczne. Obsługa... Darek Szydłowski super (3) polecam ten hotel. bardzo czysto, bardzo blisko do morza, miła obsluga, a... Lava hotel - opinia (1) price has no relation to the quality of this hotel, in my opinion The hotel... hotel rafal - opinia (1) warto skorzystac z tej oferty. czysto, spokojnie,piekny widok z okna i... rafal biuro z przemiłą profesjonalną obsługą - polecam! (1) W lipcu rodzinnie lecieliśmy do egiptu korzystając z obsługi biura Czerwiński... ania MONIKA I PAWEŁ KOPEĆ (1) Graco polecamy wszystkim,którzy poszukują odpowiedniego miejsca na przyjęcie... Monika i Paweł Kopeć Cudo hotelik (1) Hotel I klasa. Ceny przystepne. Kuchnia wspaniała. Super osbługa. Domowy... Charlioso organizacja przyjęcia weselnego (1) Tym , którzy zastanawiają się gdzie zorganizować wesele swoich dzieci... R i K Nowak rewelacja - zapoznaj się z moją opinią (1) Szanowni Państwo Chciałabym niezmiernie państwu podziękować za wspaniałą... AGNIESZKA Współpraca z biurem (1) Pragnę wyrazić swoje zadowolenie ze współpracy z Biurem Czerwiński Travel!... Edyta Wojciech ok (1) super położenie praktycznie na plaży i blisko tramwaj którym mogliśmy... Maja