Polecamy :-) (1) Prawdziwy rarytas - miła, dyskretna obsługa, elegancki czyściutki,... Mariusz Bardzo dobry dobór oferty (1) Pani z tego biura bardzo szybko znalazła nam wycieczkę last minute, w bardzo... Adam Udane kolonie (1) Mój syn był uczestnikiem kolonii, organizowanych przez to biuro. Wrócił... Beata
Pokoje do wynajęcia Agnieszka (1) Pokoje są ładne i zadbane. Wszystko jak trzeba w standardzie ikei. W pokoju... Gabriela Dunowska polecamy (1) byliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni! było SuPeR!! czyściutko, estetycznie,... J.M Szwedke Rewelacja (1) Kolonia super zorganizowana. Dzieci są całkowicie bezpieczne. Kadra... Monika Sheraton - polecamy (1) Dobrze oceniam nowy sopocki Hotel Sheraton. zarowno wytroj - elegancki ,... Josef serdecznie polecam (1) Chciałabym sie podzielić bardzo przyjemnymi wrazeniami po spędzonym urlopie w... Kasia bardzo pyszne jedzenie, miła obsługa (1) Polecam wszystkim. My zorganizowaliśmy tam chrzciny synka. Jedzenie było... Katarzyna Polecam!!! (1) Cudowny kościół, cudowni dominikanie. parafianka z wyboru BYŁO SUPER (1) Miałam tylko 3 dni, na krótki wypoczynek i szansę na wypad do Gdańska,... iza było super... (1) Obsługa perfekcyjna.. Miłe,pomocne Panie pokojowe.. Sympatyczni... Gość :) (1) Byłam w katedrze tylko raz , a już ją kocham ;D Martynka konieczna zmiana organizacji pracy!!! (1) Niestety zła organizacja pracy kuchni i obsługi kelnerskiej spowodowała... Karolina opinion (1) Nie polecam tego miejsca przede wszystkim ze względu na niemiłą obsługę.... myszka16 Bardzo Polecam !!! (1) BARDZO GORĄCE UDANE TANIE WSPANIAŁE WAKACJE !!! Wiktor i Paulina z Gdańska obsługa nie staje na wysokości zadania - grunt to myśleć!!!!! o kliencie!!!!!| (1) Do restauracji trafiliśmy w dniu, kiedy w Gdyni było rzeczywiście tłoczno... Beata z rodziną Darth Simba - opinia (1) Przyznam, że trafić tu trudno... :) Ale ogólnie jest całkiem przyjemnie,... Darth Simba Darth Simba - opinia (1) Polecam. Ładnie, czysto i schludnie. Pokoje i łazienki jak dla mnie bardzo... Darth Simba Polecam (1) Restauracja w Hotelu przy trasie na Warszawe. Raz na jakis czas przyjezdzamy... SM