Bardzo Polecam !!! (1) BARDZO GORĄCE UDANE TANIE WSPANIAŁE WAKACJE !!! Wiktor i Paulina z Gdańska obsługa nie staje na wysokości zadania - grunt to myśleć!!!!! o kliencie!!!!!| (1) Do restauracji trafiliśmy w dniu, kiedy w Gdyni było rzeczywiście tłoczno... Beata z rodziną Darth Simba - opinia (1) Przyznam, że trafić tu trudno... :) Ale ogólnie jest całkiem przyjemnie,... Darth Simba
Darth Simba - opinia (1) Polecam. Ładnie, czysto i schludnie. Pokoje i łazienki jak dla mnie bardzo... Darth Simba Polecam (1) Restauracja w Hotelu przy trasie na Warszawe. Raz na jakis czas przyjezdzamy... SM wojtek - opinia (1) - nie przyjemni gospodarze - złe wykończenie i zły stan pokoi - droga... wojtek Miła niespodzianka (1) Słyszałam różne opinie na temat w/w hotelu ...... I jestem bardzo oczarowana... Goście Fatalna obsluga (1) Warunki w hotelu dobre i az szkoda wystawiac negatywna opinie na temat tego... Anna Polecam, wspaniała atmosfera, doskonałe jedzenie , czyste i przytulne pokoiki. (1) Byłem na imprezie w Bazie wypadowej wraz ze znajomymi kolejny raz.Wracam tam... Marcin H krótki wypad (1) Wpadłem tam ze znajomymi na chwilkę zobaczyć co tam w środku. Okazało się, że... Janek Pobyt rewelacja (1) Spędził w tym cudownym miejscu 2 piękne majowe dni, było super. Mieszkałem w... Marek Patrzyk Hotel Wolne Miasto (1) Wspaniałe wnętrza Hotelu, doskonała obsługa Mirek byliśmy, odpoczeliśmy i szczerze polecamy! (1) skorzystaliśmy z oferty Resort&Pleasure w dnich 11-19 czerwiec i bardzo nam... D.M Jackowscy niezadowolona - opinia (1) nie profesjonalne podejscie do klienta. od tygodnia czekamy od laskawej pani... niezadowolona GORĄCO POLECAM (1) Od kilku lat korzystamy z rodziną z ich usług. Świetne panie, bardzo... joanna a jednak! (1) Juz prawie zarezerwowalismy wycieczke do egiptu z moja rodzina w innym biurze... pawel70 Udane wakacje w Hiszpanii z Grand Voyage! (1) Spedzilismy wspaniale 2 tygodnie w Andaluzji w Hiszpanii. Z pomoca pani Kingi... Natalia Idealny pensjonat!!! (1) Polecam wszystkim. Idealne położenie blisko centrum. Przystępna cena, jakość... Artur Sierański Polecam Wszystkim (1) Warto tam wpasc na kilka dni, ja zapłaciłem za pokoj 2 osobowy 100zł za dobe... Oskar Kiepsko NIE POLECAM (1) Dorosły człowiek nie poczuje, że nawet ma coś w brzuchu. Porcje dziecinne.... Tomasz Kolowski