Jestem bardzo zadowolony... (1) Miałem pewne wątpliwości co do rzetelności biura...w końcu funkcjonuje od... Marcin obsługa na minus (1) Nie korzystałam z oferty turystycznej biura, poszłam tam jedynie w celu... Jagoda Bardzo P^O^L^E^C^A^M P*E*N*S*J*O*N*A*T Lulu !!!!! (1) Bomba!!! Bardzo ciepła atmosfera, śliczne pokoiki i genialne położenie tuż... Nowakowska
Cichy zakątek (1) Jest tam romantycznie i seksownie. Polecam latem od zmierzchu do świtu :) Majki Polecam (1) Miłe miejsce, ciche i spokojnie, nad samym jeziorem. Sympatyczne apartamenty... Łukasz Rewelacja! (1) Niepowtarzalny klimat, swietna kuchnia i przede wszystkim mila i usmiechnieta... Krzysiek Kiepska organizacja (1) Autokary jak na trasie Gdańsk-Warszawa a nie na 26h podróż. Piloci jadą w... A. Z całą pewnością nie polecam ... (1) Miałem dużą nie przyjemność spędzenia z tym biurem urlopu w alpach. Kiepskie... Mati Miłe zaskoczenie. (1) Bardzo ładna kwatera w zaskakująco dobrej i ładnej lokalizacji. Bardzo blisko... Michał bosko (1) Cudowne urokliwe miejsce. Kadyny to malownicza wieś. Hotelik ma swój klimat.... gorgo Dziadostwo (1) Naprawdę dramat. Pokoje beznadziejne. Wszystkow wygląda tak jakby miało sie... Krzysztof Bardzo miły weekend (1) Spędziliśmy z rodziną bardzo miły weekend w Srebrnym Dzwonie. Sam hotel i... RT FATALNE MIEJSCE! (1) BRUDNO, ŁÓŻKA STĘCHŁE, W POKOJU WILGOĆ, ANEKS KUCHENNY TO USTAWIONA NA DYKCIE... Jarosław Marta - opinia (1) polecam wszystkim, którzy chcą poznać urok Kadyn - urokliwe miejsce,... Marta Niezapomniane chwile w Bazunach :) (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za fantastyczny weekend w Państwa Hotelu.... Agnieszka i Tomasz Szostak Zorganizowana majówka (1) Miał być wyjazd na zoorganizowaną majówkę, ale praktycznie nie było... Rafał super! (1) Byłam tam z rodziną i przyjaciólmi przez długi weekend majowy. Warunki... Ania bardzo dobra kuchnia i miła atmosfera (1) Elegancka restauracja na kazda okazje, rodzinne spotkania, rocznice,... mucha MASAKRA!!!!! (1) Wyposarzenie tragiczne,stare meble,niedoprana poscieli... Czeslaw zawsze OK (1) zawsze OK gość 121